Britt Dekker of Nikkie de Jager nieuwe presentatrice Televizier-gala?

Er komt een gewilde vacature vrij bij de AvroTros: de presentatie van het Gouden Televizier-Ring Gala. Wie neemt het plekje over van Dionne Stax? Wordt het misschien Britt Dekker of Nikkie de Jager?

Nikkie Plessen en Britt Dekker © Kris Pouw / Ruud Baan

Dionne Stax neemt roemloos afscheid van AvroTros. Ze heeft de afgelopen twee jaar het Gouden Televizier-Ring Gala gepresenteerd, eerst met Rik van de Westelaken en daarna met Frits Sissing. Andere presentatoren die het gala de afgelopen vijf jaar hebben gepresenteerd zijn Jan Smit en Art Rooijakkers.

Nikkie aan de slag?

Ongetwijfeld zijn alle ogen voor de komende editie gericht op Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials. Ze verraste vriend en vijand met haar presentatie van het Eurovisie Songfestival, dat ze ongelooflijk goed gedaan heeft. De allure die zij uitstraalde op het liedjesfestijn, kan het Televizier-gala natuurlijk ook goed gebruiken.

Tv-kenner Rob Goossens zou het een mooie optie vinden, zei hij gisteren in RTL Boulevard. “Ik zou zeggen: Nikkie de Jager heeft het Songfestival zó geniaal gedaan, die kan het Televizier-gala de nodige peper in de reet steken. Dat heeft het gala ook echt wel nodig.”

Britt tweede keuze

Het zou natuurlijk ook kunnen dat Nikkie voor deze klus bedankt. Sommigen zien de presentatie van het Televizier-gala immers ook wel als een ondankbare klus, omdat het programma al jaren monsterlijk saaie polderglamour is. Bovendien bestaat het publiek steevast uit een hele zaal vol chagrijnige BN’ers.

Wat zou een andere optie zijn? Rob: “Anders zou ik het natuurlijk heel leuk vinden als Britt Dekker van de voorshow naar het hoofdpodium zou verhuizen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen