‘Bridget Maasland en Nikkie Plessen kunnen elkaar niet uitstaan’

Bridget Maasland en Nikkie Plessen zijn collega’s bij RTL Boulevard, maar kunnen elkaar niet luchten of zien. Althans, dat stelt de goed geïnformeerde showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Bridget Maasland en Nikkie Plessen © RTL Boulevard

Yvonne Coldeweijer, die onder de geuzennaam Alberta Verlinde furore maakt als de smeuïgste showbizzcommentator van Nederland, weet dat Bridget Maasland en Nikkie Plessen elkaar totáál niet mogen. Ze moest vorige week dan ook enorm lachen om een fragmentje uit RTL Boulevard.

‘Ze hekelen elkaar’

Luuk Ikink zond vorige week donderdag in zijn dagelijkse socialsrubriekje een filmpje uit van Fred van Leer. Hierop filmt hij zijn goede vriendin Nikkie, terwijl ze chocoladevla aan het eten is. Vervolgens toont ze haar mond vol vla aan de camera. Redelijk onsmakelijk, maar wel genoeg om het socialsrubriekje van Boulevard te halen.

Het gezicht van Bridget na dat filmpje sprak boekdelen, aldus Yvonne. “Let zometeen heel goed op de kop van Bridget”, tipt Yvonne haar volgers. En dan: “Deze twee kunnen elkaar niet uitstaan en misschien ga ik je ooit nog een keer vertellen waarom 🤫.”

André Hazes jr.

Waarom Bridget en Nikkie elkaar niet kunnen luchten of zien houdt Yvonne dus nog even voor zichzelf, maar het zou zomaar iets met André Hazes jr. te maken kunnen hebben. Bridget heeft het namelijk helemaal gehad met André, terwijl Nikkie een vriendschappelijke relatie met hem onderhoudt.

Aanvankelijk gingen er geruchten over een liefdesrelatie tussen André en Nikkie, maar dat ontkenden ze. NU.nl-showbizzkenner Lara Zevenberg zei destijds in een video: “Ze zeiden allebei: ‘We zijn al jaren vrienden jongens. We gaan gewoon wel eens met elkaar uit en van zoenen is daarbij echt geen sprake.'”

Fragment

Het fragment van het moment waarop Bridget als een boer met kiespijn lacht om Nikkie ziet u in onderstaande uitzending (vanaf 23:30):

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen