André Hazes jr. ziet Gerard Joling als zijn grote voorbeeld

André Hazes jr. ziet Gerard Joling als zijn grote voorbeeld op professioneel gebied. Hij is erg onder de indruk van de optredens van de No More Boleros-zanger en hoopt hetzelfde niveau te bereiken.

Gerard Joling en André Hazes jr. © RTL, YouTube

Het zijn twee van de bekendste artiesten van het land: André Hazes jr. en Gerard Joling. Waar André momenteel kampt met een imagoprobleem, is Gerard bij veel mensen geliefd. Het grote verschil tussen beide heren is dat de een wél zijn hele privéleven uitvent op social media, terwijl de ander dat niet doet. Sterker nog: we weten niets over Geers scharrels.

André prijst Gerard

André ziet Gerard als een voorbeeld, vertelt hij in zijn column in Veronica Superguide (voorheen Veronica Magazine). “Ook in het artiestenvak blijf ik leren. Zo bezoek ik graag shows van collega-artiesten, vooral de shows van Gerard Joling”, zegt de volkszanger.

Gerard is ijzersterk, vindt André. “Hij is de koning in zingen en tussen liedjes door grappige teksten de zaal in slingeren. Hij is echt een talent. Kijkend naar hem denk ik: ik ben never nooit uitgeleerd. En gelukkig maar.”

Imagocrisis

Anderhalve maand gelden reageerde Gerard nog op de imagocrisis van André. “Ik weet niet waarom dat bij hem zo is. Het beste is om je er zo min mogelijk van aan te trekken. En dat lijkt hij te doen”, zei de zanger toen.

“Iedere artiest krijgt in zijn carrière met hobbels te maken. Kennelijk is dat nu bij André het geval. Ik vind hem een goede artiest en hij is enorm leergierig. Ik ken hem ook al zo lang. Ik heb hem als baby nog in de armen gehad.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke artiest vindt u leuker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen