Alle Ibiza-ophef ten spijt: ‘Soap Jaimie Vaes is ondraaglijk saai’

Jaimie Vaes heeft haar vermeende mishandeling op Ibiza handig omgedraaid in een leuke pr-stunt voor haar soapserie. De vraag is echter of de kijker blijft hangen. “Het is echt heel erg saai.”

Jaimie Vaes © Discovery

Het is alweer twee maanden geleden dat Lil’ Kleine op Ibiza werd aangehouden voor de vermeende mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. Zij sloot hem razendsnel weer in de armen, wat haar fikse kritiek opleverde. Daarna deed Jaimie alsnog alsof ze even afstand van hem nam. Dat is inmiddels een pr-stunt voor haar soapserie gebleken.

‘Even doorspoelen!’

Jaimie begon een paar weken geleden met het tweede seizoen van haar soap Jaimie: In the Vaes Lane op de betaaldienst Discovery+. Hierin laat ze steeds giechelend allerlei hints vallen over de bewuste avond. Om de kijker maar geboeid te houden.

De nietsontziende showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, vindt het echter dodelijk saai. Ze valt bijna in slaap als ze naar al Jaimie’s haarbehandelingen en gekwebbel zit te kijken. “Sorry, ik heb echt geen interesse in dit allemaal. Ik ga het even doorspoelen”, roept ze in haar nieuwste video (zie onderstaand).

‘Heel slecht’

Als Jaimie op een gegeven moment aan tafel zit om een of ander feestje te plannen, houdt Yvonne het niet meer vol. “Ik ga even doorskippen, sorry. Ik skip elke keer minuten vooruit en ze zitten er nog steeds. Ik kom hier niet doorheen. De Kardashians, weet je, dat vind ik nog wel leuk, maar daar zit veel meer verhaallijn in.”

Het is gewoon heel slecht, vindt Yvonne. “Sorry, het spijt me. En nu gaan ze tennissen. Ja, sorry. Niet alles hoeft hoogstaand te zijn, maar het is gewoon niet zo goed gemaakt. Ik weet niet precies wat ik had verwacht, maar ik had denk ik toch iets meer verwacht. Haar leven lijkt ietsjes saaier dan ik dacht ofzo. Misschien is het gewoon niet zo goed geproduceerd.”

‘Over it!’

Op nieuwtjes over Jaimie’s vermeende mishandeling zit Yvonne ook niet meer te wachten. “Ik zeg ook eigenlijk eerlijk: ik ben een soort van ‘over it’ om het de hele tijd nog over die situatie te hebben. Ik snap echt nog dat het in deze serie zit, want ze kunnen het moeilijk ontwijken of het er niet over hebben – dan had het helemaal raar geleken, maar ik ben er zelf wel een beetje klaar mee eigenlijk. Nu weten we het wel.”

Ze is niet van plan om naar de derde aflevering van Jaimie’s soap te kijken. “Dit is niet iets wat ik normaal kijk, ik vind dit niet leuk.”

Fragment

De nieuwste video van Yvonne:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen