Gerard Joling ziet imagocrisis André Hazes jr. als een ‘hobbel’

Gerard Joling denkt dat de imagocrisis waar André Hazes jr. momenteel doorheen gaat geen permanente schade oplevert. Hij ziet het als een hobbel in de weg, vertelt hij aan tijdschrift Story.

Gerard Joling en André Hazes jr. © RTL, YouTube

André Hazes jr. heeft veel vrienden in de showbizz en Gerard Joling is daar één van. Hij vindt het vervelend om te zien hoe de jonge zanger nu tegen zijn slechte imago vecht. “Ik weet niet waarom dat bij hem zo is. Het beste is om je er zo min mogelijk van aan te trekken. En dat lijkt hij te doen”, vertelt hij aan de Story.

Hobbel

Dit is volgens Gerard puur iets wat élke bekende Nederlander wel eens overkomt. “Iedere artiest krijgt in zijn carrière met hobbels te maken. Kennelijk is dat nu bij André het geval. Ik vind hem een goede artiest en hij is enorm leergierig. Ik ken hem ook al zo lang. Ik heb hem als baby nog in de armen gehad.”

Inmiddels is het een volwassen man, die op nogal eigenzinnige wijze met vrouwen omgaat. “Ik zie hem als een fantastische collega. Ach, en dan zal je een keer een fout maken. Dat hebben we allemaal weleens gedaan. Dat is heel menselijk.”

Niet straffen

Daar moeten we André niet voor straffen, vindt Gerard. “Je hoeft daar iemand niet op af te rekenen. En wat hij in zijn liefdesleven doet, is aan hem. Daar heeft niemand iets mee te maken.”

Gerard is een beetje klaar met alle kritiek op André. “Hij is een goede gozer met een prachtige carrière voor de boeg.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Gerard Joling gelijk? Ervaart André Hazes jr. nu slechts een 'hobbel'?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen