André Hazes jr. en Sarah van Soelen ook met eigen soap op televisie?

Krijgen André Hazes jr. en zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen in navolging van zijn moeder Rachel Hazes ook een eigen soap op televisie? Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds sluit het niet uit.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Rachel Hazes werkt op dit moment samen met de producent van Chateau Meiland aan een eigen soap op televisie. De aandachtsbeluste weduwe wil zich samen met Rossana Kluivert dag in dag uit laten filmen, zodat ze volop in de belangstelling blijft staan. Maar hoe zit het dan met haar zoon André Hazes jr.? Die wil natuurlijk ook gewoon aandacht.

Soap voor André en Rachel

Privé-baas Evert Santegoeds denkt dat André en Sarah geen grote rol zullen krijgen in de soap van Rachel. “Die zullen zeker een keer op de koffie komen en dat dat er dan ook in zit. Aan de andere kant moet André uitkijken dat het geen overdosis wordt en zijn eigen glazen in gaat gooien.”

André kan zichzelf namelijk ook nog verkopen, legt Evert uit. “Hij heeft natuurlijk zelf ook nog de mogelijkheid om zo’n realitysoap te gaan doen. Dat zou wel heel erg gaan scoren, denk ik, omdat iedereen toch wel heel erg benieuwd is om die Sarah nou eens te horen en te zien in de dagelijkse beslommeringen.”

Aflebberen

Het zou uiteraard helemaal niemand verbazen als André en Sarah met een eigen soap op de proppen komen. Deze twee showbizzfiguren leven gewoon voor de aandacht. Zolang niemand hen naar de Jellinek-kliniek brengt, blijven ze hun aandachtsverslaving botvieren op de kijker.

Dat André en Sarah compleet schaamteloos zijn, bewezen ze gisteren wel weer. Ze waren aanwezig op het verjaardagsfeestje van haar zusje en zijn daar behoorlijk uit hun plaat gegaan, bewijzen de talloze filmpjes op Instagram. Op een gegeven moment waren ze elkaar zelfs voor het oog van de camera volledig aan het aflebberen (zie foto en deze Insta-story).

Ruziesoap

Wat verwacht Evert van de tv-soap van Rachel? “Wat we erin te zien krijgen weet je bij Rachel natuurlijk maar nooit. Als ze geen ruzie heeft met het ene kind, dan heeft ze het wel met het andere. Wie er in het begin van de reeks in zit, hoeft er aan het eind van de serie niet meer in te zitten én andersom.”

“Het is wel spectaculaire televisie, denk ik, want ze maakt wat mee deze vrouw. We zien haar als zakenvrouw, als weduwe van Hazes, als moeder, als oma en we gaan het allemaal wel weer op de voet volgen, denk ik.”

Presentatrice Dyantha Brooks: “Leuk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u zin in een soap over André Hazes jr. en Sarah van Soelen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen