Keurige RTL 4-kok komt uit de kast als hitsige bedtijger

Overdag is hij een keurige kok in het huisvrouwenprogramma Eigen Huis & Tuin, maar ’s nachts verandert hij in een wild beest. Hugo Kennis heeft met meer dan 400 mannen het bed gedeeld.

Hugo Kennis © Nick van Ormondt

Hugo Kennis doet zijn onthulling in De Beste Vrienden Podcast, waarin hij zijn gesprekspartners Thomas Cammaert en Tim Hofman behoorlijk laat schrikken. “Ik heb er veel gehad. Nou, 400 plus”, zegt hij daarin. Het nieuwsbericht daarover was het afgelopen etmaal het meest gelezen artikel op de website van RTL Boulevard.

Hugo’s staafmixer

Er zijn veel verbaasde reacties op de uitspraken van Hugo. Dat hij zijn staafmixer in Jan en alleman stopt, vindt men tot daaraan toe, maar om zichzelf nou als een soort wandelende soa neer te zetten? “Ten eerste vind ik dit een enorme afknapper en ten tweede, waar haal je de tijd en energie vandaan?”, zegt showbizzcommentator FawryNotSawry.

De brave kijkers van RTL Boulevard gaan behoorlijk los op de televisiekok. “Ik vraag me echt altijd af bij zulke mensen of ze geen respect en eigenwaarde hebben”, zegt Petra bijvoorbeeld. En Esme: “Nou, stoer hoor, en hoeveel soa’s? Wil je nu een oorkonde van de wipper van de week ofzo?

Taboe

Hugo is behoorlijk geschrokken van alle reacties en heeft een verklaring afgegeven in zijn Instagram-stories. De tv-kok wil naar eigen zeggen een taboe doorbreken. “Ik krijg allemaal leuke berichtjes van: ‘Oh my god, heb jij met 400 mensen s*ks gehad? Dat is zoveel!’ Nou, het is niet per se 400, maar het gaat mij erom: wat maakt het uit met hoeveel mensen je s*ks hebt gehad?”

Hij vervolgt: “A, als je er maar van geniet. B, 35 jaar is een lange tijd. En C, het gaat erom om het taboe te doorbreken en dat het allemaal niet zo belangrijk is en je je niet beter of slechter hoeft voor te doen. That’s it.”

Fawry: “En D, dat je het veilig doet, lieve Hugo, misschien is dat ook even een tip om aan de mensen mee te geven.”

Schwanz

Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, vindt het een merkwaardige verklaring. “Hij wil het taboe doorbreken door erover te praten… Alsof het een aandoening is ofzo? Wat vind jij van 400 bedpartners?”, vraagt ze aan haar volgers. Daarop zegt 72 procent: ‘Nee gadver, sorry!’

Het is voor Eigen Huis & Tuin te hopen dat Hugo het hierbij houdt. Als hij straks op internet ook nog met de Schwanz van Ferry Doedens gaat spelen om taboes te doorbreken, dan slaat de burgerlijke doelgroep van het programma al helemaal steil achterover.

Relatiebreuk

Overigens zat Hugo de laatste tijd in een relatiecrisis met zijn verloofde Sander Bos. Toeval of niet: na de uitspraken van Hugo hebben ze hun relatie verbroken.

Albert Verlinde gisterenavond in Shownieuws: “Je wil altijd liever leuk nieuws brengen, maar soms gaat het ook mis. We hebben het over Hugo Kennis, de kok van RTL. Hij is met Sander Bos, de trainer van ondergetekende. Sander en Hugo zijn al 6,5 jaar samen, ze zijn twee jaar geleden verloofd, maar het is sinds een paar dagen uit. De kogel is gisterenavond door de kerk gegaan.”

Hugo bevestigt

Hugo bevestigt de relatiebreuk:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat het nodig is om het 'taboe' op rondsletten te doorbreken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen