Wilfred Genee reageert op definitieve Oranje-boycot Veronica Inside

Wilfred Genee heeft er totaal geen moeite mee dat de spelers van het Nederlands elftal vasthouden aan hun boycot van Veronica Inside. “We zitten ook helemaal niet op hen te wachten.”

Wilfred Genee © William Rutten

Het VI-trio Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zal tijdens het EK Voetbal dagelijks twee afleveringen van het programma De Oranjezomer presenteren op SBS 6. De spelers van Oranje willen daar niets mee te maken hebben omdat Johan vorig jaar een grapje heeft gemaakt over Akwasi. Ze hebben een boycot afgekondigd.

‘Nooit contact gezocht’

Hélène Hendriks, de verslaggever van De Oranjezomer, zal daarom worden genegeerd tijdens de persconferenties van het Nederlands elftal. Het standpunt van de Oranje-heren is volgens de KVNB ongewijzigd.

De berichtgeving van het AD dat Veronica Inside meermaals aan de bel zou hebben getrokken bij de KNVB om de boycot beëindigd te krijgen, klopt volgens Wilfred niet. “We hebben helemaal nooit contact gezocht met de KNVB. Wij zitten helemaal niet te wachten om met die gasten te praten”, zegt hij op Radio Veronica.

‘Wat maakt het verschil?’

Heeft Talpa misschien contact gezocht met de KNVB? “Buiten ons om dan. Wij hebben die spelers eigenlijk nooit geïnterviewd, dus waarom zouden wij het nu wel doen dan?”

Wilfred heeft totaal geen behoefte om de spelers van het Nederlands elftal te interviewen. “Wat maakt het verschil? Ik heb niet het gevoel dat er nou veel gezegd gaat worden allemaal.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet VI rouwig zijn om de boycot van Oranje?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen