Weekblad Party: ‘Linda de Mol voelt zich vernederd door de Meilandjes’

Het is voor Linda de Mol niet te verkroppen dat zij als tv-koningin inmiddels minder kijkers trekt dan haar nieuwbakken SBS 6-collega’s De Meilandjes, schrijft Party. “Linda is het spuugzat!”

Martien Meiland en Linda de Mol Beeld: Talpa

Waar Chateau Meiland steevast meer dan een miljoen kijkers trekt, weet Linda de Mol bij SBS 6 niet meer te scoren zoals voorheen. Haar dure tv-programma Deze Quiz Is Voor Jou sloot het seizoen eind mei af met 643.000 kijkers en 14 procent marktaandeel, een behoorlijk magere score die Linda voorheen nooit gewend was.

‘Linda is het SPUUGZAT!’

Weekblad Party heeft een groot artikel gewijd aan de neergaande tv-spiraal waar Linda zich in bevindt. “SBS 6-ster gunt de Meilandjes hun succes, maar… LINDA DE MOL IS HET SPUUGZAT!”, kopt de redactie.

“Linda de Mol baalt, want de tv-koningin maakt de hooggespannen verwachtingen op SBS6 nog steeds niet waar, terwijl ‘tv-groentjes’ als de Meilandjes intussen de redders van haar broers zender worden genoemd. Dat steekt! Alle hoop is nu gevestigd op haar nieuwe datingquiz. Maar wat als die ook flopt? Heeft Linda er dan nog wel zin in?”

Geen kijkcijferkanon meer

De Party wijst zijn lezers erop dat Linda niet meer het kijkcijferkanon is dat ze was. “En dat steekt de perfectionist Linda de Mol uiteraard. Ze gunt de nieuwkomers bij de zender van haar broer John, de Meilandjes, heus wel hun succes, maar het kan niet anders dan dat ze het spuugzat is dat ze deze ‘tv-groentjes’ voor zich moet dulden in de kijkcijferlijsten.”

Linda hoopt met een vernieuwend programma, De Dating Quiz, de kijker terug te winnen. “Maar wat gaat Linda doen als haar nieuwe datingshow óók mislukt? Gooit ze dan de handdoek in de ring en trekt ze zich terug? Of gaat ze toch door voor de volgende ronde versus de Meilandjes?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Is Linda de Mol de titel tv-koningin nog wel waard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen