Henny Huisman kotst Marco Borsato nog één keer he-le-maal onder

Henny Huisman heeft spijt van zijn media-aanval op Marco Borsato, maar zijn reeds gegeven interviews kan hij niet meer intrekken. Zo kan het dat hij Marco vandaag tóch nog eens he-le-maal onderkotst.

Marco Borsato en Henny Huisman © William Rutten

De afgelopen weken heeft Henny Huisman zich hartstochtelijk ingezet om zijn nieuwe biografie te promoten. Vrijwel elk blad, iedere krant en alle showrubrieken heeft hij te woord gestaan. Inmiddels heeft hij er spijt van dat zijn afslachting van Marco Borsato zo breed wordt uitgemeten, maar er worden nog flink wat reeds gegeven interviews gepubliceerd.

Marco en Maan

Eén van die Henny-interviews staat vandaag in de allernieuwste Nieuwe Revu. Hij gaat hierin echt volledig los op de zanger en rakelt ook weer zijn vermeende affaire met zangeres Maan op.

Henny: “Door een showbizzjournalist die mij de geestelijk vader vond van Marco, werd ik erop gewezen dat ik hem had kunnen waarschuwen om niet vreemd te gaan met zangeres Maan. Ja hallo, ik presenteerde de Soundmixshow waarvan hij in 1990 de finale won. Ik ben niet zijn mentor. Waar hij zijn p*emel in steekt, moet hij zelf weten.”

‘Het irriteert me enorm’

Het is volgens Henny ‘op z’n minst vergevingsgezind’ dat Leontine ervoor heeft gekozen om Marco een tweede kans te geven, maar: “Het taalgebruik waarmee Marco in de media hun herstelpoging omschrijft, irriteert me enorm.”

Hij haalt daarbij de volgende uitspraak van Marco aan: “Er is veel schoon water in de rivier nu, maar we plakken er nog geen label op. We kijken wel waar het schip strandt. Voorlopig drijft ons bootje weer.”

Henny: “Dat is toch een beeldspraak van likmereet?”

‘Hou toch op!’

Het is tijd dat Marco zijn waffel een keer houdt, vindt Henny. “Hou toch op man, met die tegeltjeswijsheden. Dat hoogdravende gezwets, die interessantdoenerij, daar heb ik zo’n hekel aan.”

“Dat Leontine hem terugneemt, moet ze zelf weten. En verder moet je met je plasser thuis wippen en buiten alleen plassen.”

Nieuwe Revu

Het Nieuwe Revu-artikel ‘Wie denkt Leontine Ruiters wel dat zij is?’ kunt u lezen via Blendle.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Henny Huisman bijt zich volledig vast in zijn vijanden. Op wie ziet u hem graag losgaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen