Theekraam Rachel Hazes afgekraakt: ‘Is een soort informatiekiosk’

Het is te hopen dat Rachel Hazes tijdens haar rookpauze niet naar de Telegraaf-site surft, want haar nieuwe theekraampje in Amstelveen wordt daar volledig afgekraakt door Jan Uriot.

Rachel Hazes © NPO

Privé-journalist Jan Uriot, een soort camp-versie van Albert Verlinde, vindt het heerlijk dat André Hazes jr. even een mediapauze heeft ingelast. Hij is net als de meeste mensen even helemaal klaar met al dat Hazes-gedoe. Hij dacht eindelijk van de relfamilie af te zijn, totdat hij vorige week zondag nietsvermoedend wilde gaan plassen in Amstelveen.

Rachels informatiekiosk

Jan wist niet wat hij meemaakte. “Voor de mensen die zeggen dat ze helemaal niets meer met Hazes te maken willen hebben: niet naar Amstelveen gaan! Ik was afgelopen zondag even in het Amsterdamse Bos geweest en ging even naar het toilet in het winkelcentrum van Amstelveen.”

Als je in Amstelveen wil plassen, dan kom je bijna niet onder Rachel Hazes uit, aldus Jan. “Daar middenin dat winkelcentrum staat een pop-up-dingetje en ik dacht: dat is de informatiebalie en die gaat mij vertellen waar het toilet is. Nee, daar stond Rachel Hazes thee te schenken.”

‘Ik schrok me te pletter!’

Het managen van André’s erfenis begint Rachel kennelijk een beetje te vervelen en daarom is ze maar een theekraampje begonnen. “Die staat er ook zelf in”, aldus Jan. “Ik schrok me helemaal te pletter. Ik dacht: hé, wat is dit? Maar dat doet zij dus inderdaad ja.”

Veel van de theedrankjes die Rachel schenkt zijn enorm suikerrijk en dus schadelijk voor de gezondheid. Jan heeft ervoor bedankt. “Ik heb geen thee bij haar gedronken natuurlijk, want theezakjes heb ik thuis ook.”

Zwijgende André

Tot slot vindt Jan het buitengewoon fijn dat André al wekenlang zwijgt op social media. “Dat is wel lekker, hij heeft een soort radiostilte op social media. Dat is wel eens lekker natuurlijk. Even gewoon helemaal niets roepen.”

Het is niet helemáál stil rondom de Hazesjes. “Zijn nieuwe vriendin Sarah laat zich wél gelden via Instagram.”

De Jan Uriot-rubriek Wat Vindt Jan? kunt u bekijken op de Telegraaf-site.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u speciaal naar Amstelveen gaan om Rachel Hazes thee te zien schenken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen