André Hazes jr. onder vuur tijdens mediapauze: ‘Grow the f*ck up!’

André Hazes jr. moet per direct een einde maken aan de ‘obsessie’ van zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen voor de moeder van zijn kind: Monique Westenberg. Dat stelt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Sarah van Soelen, André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

Nu het de mensen eindelijk is gelukt om André Hazes jr. het zwijgen op te leggen, gaat zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen helemaal los. Ze heeft eigenhandig een nieuw Hazes-relletje gecreëerd door uit te halen naar zijn ex Monique Westenberg. En die plagerijtjes van Sarah aan het adres van Monique gaan maar door.

Obsessie

Monique heeft vrijdag de opening van de concertserie De Amsterdamse Zomer bijgewoond en feestte na afloop met de aanwezige bandleden van André. Sarah kon het niet laten om de dag erna twee plaagstootjes aan haar uit de delen. Ze werden geconstateerd door showbizzkenner Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde (zie Insta).

Het gaat volgens Yvonne steeds verder met Sarahs zogenaamde ‘obsessie’ voor Monique. Zo heeft Sarah gisteren een foto op Instagram gepost waarop ze precies hetzelfde poseert als Monique vrijdag deed (zie foto: links en rechts). “Mag echt hopen dat het toevallig is anders wordt het nu dwangmatig”, zei Yvonne aanvankelijk nog.

Pesterig

Nu blijkt volgens Yvonne dat dit géén toeval was. Gisterenavond kwam Sarah namelijk óók met filmpjes vanaf De Amsterdamse Zomer, met een glansrol voor André. Daar filmden ze elkaar (zie foto: midden) tijdens precies hetzelfde liedje als Monique vrijdag deed.

Het spraakmakende showbizzkanaal Juice Channel: “Sarah is met Rachel en André ook gezellig bij De Amsterdamse Zomer. Payback time. En ze moeten even hetzelfde liedje filmen als Monique hoor.”

‘André, wees een man!’

Yvonne is verbijsterd. “Hebben jullie ook nog ff speciaal gewacht tot hetzelfde liedje van Quincy omdat Monique deze ook had gepost? Om nog ff pesterig in de camera te kijken special voor haar?”, zegt ze tegen haar volgers.

André moet hier direct een einde aan maken, vindt Yvonne. “André wees eens een MAN en ga hier niet in mee. Spreek je vriendin eens aan dat het nu klaar is met haar obsessie.”

Ze besluit: “Mijn inbox stroomt vol van walging over jullie gedrag. Moon is de moeder van je kind! Schaam je. Dit passief agressieve gedrag is nu klaar. Grow the f*ck up.”

Instagram

De Insta’s van Sarah kunt u hier bekijken, die van Monique hier en die van Yvonne hier. André zwijgt nog steeds op zijn persoonlijke Instagram-pagina.

Dit weekend reageerde ook Patty Brard op het gedrag van Sarah van Soelen. Die reactie vindt u in het artikel van gisteren: Sarah van Soelen zorgt eigenhandig voor nieuw Hazes-relletje.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen