Sarah van Soelen onder vuur: ‘Hele imago verpest in drie maanden tijd’

Sarah van Soelen, de nieuwste vriendin van André Hazes jr., wordt behoorlijk onder vuur genomen door de pittige showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer. “Ze verpest haar hele imago in drie maanden tijd!”

Sarah van Soelen, André Hazes jr. en Yvonne Coldeweijer © Instagram, YouTube

André Hazes jr. lijkt eindelijk het licht te hebben gezien: hij heeft eigenhandig een einde gemaakt aan de enorme Hazes-overkill in de media. Door een pauze te nemen van social media is de Hazes-berichtgeving sterk afgenomen. Ondertussen lijkt de hand van zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen zo ongeveer vergroeid met haar iPhone.

‘Sarasoel verpest het’

Sarah blijft vrolijk door instagrammen en zorgde vorige week zélf maar voor een Hazes-rel door het vuur te openen op André’s populaire ex-vriendin Monique Westenberg. Ongelooflijk onverstandig, vindt Yvonne Coldeweijer het. Zij maakt als Alberta Verlinde furore als dé nieuwe showbizzwatcher van Nederland.

Yvonne vindt het ongekend dat Sarah niet inziet dat zij zich beter bescheiden en sympathiek kan opstellen, nu ze er al voor heeft gezorgd dat André zijn gezin heeft verlaten. “André’s hele reputatie is naar de t*ring. En weet je wie z’n reputatie nog meer? Sarasoel! Sarasoel is het hélemaal voor zichzelf aan het vergallen.”

Uitgekotst

Van de lezers van Mediacourant zit maar liefst 98 procent niet te wachten op Sarah als mediapersoonlijkheid, blijkt uit een poll waarop bijna 18.000 keer is gestemd. Yvonne: “Ik vind dit bijna heel erg knap hoe je ervoor kan zorgen dat je als nieuw persoon zo ontzettend wordt uitgekotst. Ik vind het bijna knap.”

Sarah is niet op de goede weg, aldus Yvonne. “Je moet best wel wat doen om door 91 procent van de mensen te worden uitgekotst. Er zijn natuurlijk meer BN’ers waar mensen op kotsen, maar dan is het altijd nog een soort van 50/50 ofzo, maar bij jou is het wel echt heel erg. Mijn hele inbox zit vol met walgpoppetjes en kotspoppetjes.”

‘Ze vindt de fame heerlijk’

De voorheen aan cocaïne verslaafde Sarah krijgt een kick van de roem, denkt Yvonne. “Deze meid vindt het fantástisch. Die vindt het echt héérlijk. Je snapt ook wel dat ze je daarom leuk vindt, hè? Ik heb al uit verschillende kringen gehoord dat ze eigenlijk nooit op je zou vallen, maar ze ineens voor zich zag dat ze bekend kon worden”, zegt ze tegen André.

Het probleem is volgens Yvonne dat Sarah te snel te beroemd is geworden. Daardoor realiseert ze zich bijvoorbeeld niet dat het bashen van Monique zich keihard tegen haar keert, aldus Yvonne. “Ook al heb je een bloedhekel haar, beter ga je uiten dat je respect hebt voor deze vrouw. Jij hebt haar man al afgepakt.”

Onbeschofte kleuters

De gemene aanvallen op Monique in ‘pest-stories’ op Instagram getuigen van een enorm disrespect, vindt Yvonne. “Ik zit gewoon echt naar onbeschofte kleuters te kijken. Ik vind het verschrikkelijk walgelijk. Sarasoel komt net kijken en verpest haar hele imago in drie maanden tijd! “

“Ik zou er alles aan doen om zo sympathiek en bescheiden mogelijk mijn entree te maken in showbizzland. Dit is niet de manier. Als je het zo wil doen, lig je er binnen drie maanden uit. Niet alleen kotst Nederland je uit, maar ook jij, André, gaat hier genoeg van krijgen. Dit onderhuidse gedoe is eigenlijk niet hoe jij wil zijn. Dat geloof ik dan weer niet, want je bent geen slecht mens.”

“Laat je niet opnaaien, want ik heb het gevoel dat deze meid jaloers is op iets waar ze geen grip op heeft. Laat het niet gebeuren!”

Fragment

Het showbizzprogramma van Yvonne Coldeweijer, waarin ze dit keer Sarah van Soelen becommentarieert, kunt u zien via YouTube. Zie onderstaand:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen