RTL Boulevard toont alsnog beelden van ‘dreigende’ Maxim Hartman

RTL Boulevard heeft alsnog de beelden uitgezonden waarop verslaggever Maxim Hartman twee sidekicks van Radio Veronica ‘bedreigt’. “Het ziet er gewoon uit als een geintje”, reageert Luuk Ikink.

Wilfred Genee, René van der Gijp en Maxim Hartman © RTL Boulevard

Maxim Hartman was eergisteren namens RTL Boulevard aanwezig bij de perspresentatie van De Oranjezomer, de nieuwe EK-talkshow van de mannen van Veronica Inside. Er is ook een radiovariant van het programma en die presenteert Wilfred Genee samen met zijn sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn.

Boulevard toont beelden

Wilfred riep gisteren op de radio dat Maxim hen bij de perspresentatie heeft bedreigd. “‘Ik kom naar het parkeerterrein en ik sla ze volledig op hun bek!’ Dat soort dingen begon hij te roepen (…) Ik snap niet waarom ze dat niet hebben uitgezonden”, aldus de presentator. Niels daarop: “Dat durven ze niet bij Boulevard.”

Om een einde te maken aan eventuele geruchten, heeft Boulevard-ster Luuk Ikink de beelden gisteren alsnog getoond (zie onderaan). Luuk: “Wilfred vertelde vanmiddag in zijn radio-uitzending dat Boulevard – wij dus – géén beelden heeft uitgezonden van een moment waarop Maxim hen bedreigd zou hebben. Ik wist het zelf niet helemaal. Dus we zijn echt met spoed gaan zoeken naar die beelden van: wat is dat dan? We hebben de beelden gevonden en kijk maar even mee.”

‘Slappe drollen!’

Op de beelden zegt Maxim het volgende: “Hé, maar even één ding: op de radio met die twee schijtlollige sidekicks. Als die het nog één keer doen, dan kom ik echt serieus op de parkeerplaats. Ze zitten mij een beetje belachelijk te maken die f°cking slappe drollen. Dan kom ik op de parkeerplaats en mogen ze het nog een keer recht in mijn muil zeggen.”

Wilfred: “We hebben het net over het feit dat je alles een beetje moet relativeren en nu ga je boos worden op twee sidekicks?”

Maxim: “Van jou kan ik het hebben, maar die twee sidekicks niet. En maar lachen, en maar conclusies trekken. Slappe drollen, laat ze komen dan! Tot ziens!”

Uit de beelden blijkt dat Maxim níet heeft gedreigd om de sidekicks ‘volledig op hun bek te slaan’, zoals Wilfred beweert. Dat heeft de presentator dus verzonnen.

Grapje

Het is bovendien overduidelijk dat Maxim het grappend bedoelt, dus Luuk begrijpt niet waarom Wilfred het zo overdrijft. “Zij nemen het kennelijk nogal serieus. Als ik het zo zie, ziet het eruit als een geintje. Voor mij is het gewoon een grapje. Ik zie het nu voor het eerst, maar het ziet eruit als een geintje in elk geval. Ik ben benieuwd wat zij ervan vinden.”

Collega Marieke Elsinga: “Als Maxim echt op de parkeerplaats van Veronica gaat staan, dan moeten we het er maar even opnieuw over hebben.”

Fragment

Het bewuste fragment ziet u onderstaand terug vanaf minuut 35:05:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Wilfred Genee deze 'bedreiging' door Maxim Hartman opgeblazen heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen