Maxim Hartman dreigt met geweld, RTL Boulevard zendt beelden niet uit

RTL Boulevard-verslaggever Maxim Hartman heeft gisteren bij de persbijeenkomst van de zomertalkshow van Veronica Inside gedreigd met geweld tegen de sidekicks van Wilfred Genee.

Maxim Hartman en Veronica Inside © RTL, Talpa

Maxim Hartman was gisteren aanwezig bij de perspresentatie van De Oranjezomer, zoals de nieuwe dagelijkse talkshow van het VI-trio heet. Hij werd daar voor de tweede keer keihard afgewezen door Johan Derksen en die beelden werden ook uitgezonden door RTL Boulevard. Er is echter ook iets wat de showrubriek bewust níet heeft uitgezonden.

Dreigen met geweld

De 57-jarige Maxim heeft tijdens de presentatie namelijk ook gedreigd met geweld tegen Niels van Baarlen en Rick Romijn, de sidekicks van Wilfred Genee in de radiovariant van Veronica Inside. Dat kreeg de Boulevard-kijker gisteren echter níet te zien in het programma, terwijl het wel is opgenomen. Vreemd, vindt Wilfred.

Wilfred: “Wat er ook nog gebeurde: op een gegeven moment ging het ook nog even over die boycot en vanuit die boycot begon hij opeens over jou en over Rick. ‘Die sidekicks van jou die allemaal altijd uitlachen, het is de laatste keer dat dit gebeurt. Ik kom naar het parkeerterrein en ik sla ze volledig op hun bek!’ Dat soort dingen begon hij te roepen.”

‘Hij was woedend’

Het bewijs ligt bij RTL Boulevard, aldus Wilfred. “Ik snap niet waarom ze dat niet uitgezonden hebben.”

Niels: “Dat durven ze niet bij Boulevard. Ik vind die Maxim ook een paardenl°l. Ik ben het vaak niet met Johan Derksen eens, maar in dit geval sta ik faliekant achter hem.”

Wilfred: “Hij stond te fulmineren hoor. Woedend! ‘Ik sla ze op hun bek’, riep hij.”

Enge man

Niels vindt Maxim een heel enge man. “Weet je wat ik altijd van die Maxim Hartman vind? Hij krijgt altijd zo’n enge blik in z’n ogen op het moment dat Peter R. de Vries zoiets zegt. Ik zou echt wegrennen voor die man. Ik denk altijd: jij bent tot alles in staat.”

Wilfred: “Het is wel jammer dat Rick er nu niet is.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen