RTL Boulevard-sterren oneens over vermiste iPhone Maxime Meiland

De sterren van RTL Boulevard waren het gisterenavond volstrekt oneens over hoe KLM moet omgaan met de vermiste iPhone van Maxime Meiland. “Ze kunnen die toch gewoon even zoeken?!”

RTL Boulevard en Maxime Meiland © RTL Boulevard

Maxime Meiland is behoorlijk over de zeik. De realityster van SBS 6 kwam er maandag na haar vlucht achter dat ze haar iPhone kwijt was. Ze besloot om haar telefoon te zoeken met het programma Find My iPhone. Daaruit bleek dat haar telefoon nog steeds in het vliegtuig ligt. Volgens Maxime reageert KLM daar echter niet adequaat genoeg op.

Discussie over Maxime

In de hoop KLM ertoe te bewegen om een zoektocht naar haar iPhone te starten, heeft Maxime gisteren haar beklag gedaan op Instagram. Zij ergert zich eraan dat de luchtvaartmaatschappij ‘helaas niet in het vliegtuig wil zoeken’.

Er ontstond gisteren een discussie over in RTL Boulevard. “Als zij nou weet via Find My iPhone waar die ligt, dan kunnen ze toch gewoon zeggen: ‘Kijk even daar en daar’?”, aldus een geërgerde Bridget Maasland.

Luuk en Bridget oneens

Luuk Ikink is het daar niet mee eens. Je kunt moeilijk een hele lijndienst stilleggen omdat Maxime haar iPhone is vergeten, vindt hij. “Ze vervoeren 30.000 mensen per dag natuurlijk. Als iedereen dat gaat doen, van: ‘Zoek even mijn telefoon’…”

Onzin, zegt Bridget. “Nou, niet iedereen laat toch zijn telefoon daar liggen.”

Luuk: “Ja, maar dan moet je continu mannetjes vrijmaken om die telefoons of iPads te gaan zoeken.”

Bridget: “Ze maken hem toch ook schoon?! Tja…”

Nikkie was iPad kwijt

Collega Nikkie Plessen geeft aan dat het soms heel erg lastig is om een vermiste iPhone op te sporen in een vliegtuig. “Het kan ook dat het eronder geschoven is. Dat heb ik ook wel eens gehad met een iPad.”

Wat is er met die iPad gebeurd? “Dan zit ‘ie ergens onder geschoven en dan krijg je hem echt niet meer terug hoor.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie heeft er gelijk in de iPhone-rel rondom Maxime Meiland?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen