Cornald Maas over de zeik na sneer Gerard Joling bij Humberto

Cornald Maas is helemaal over de zeik vanwege de kritiek die Gerard Joling gisteren op hem uitte in de talkshow van Humberto Tan. Hij neemt het de entertainer niet bepaald in dank af.

Cornald Maas en Gerard Joling © NPO, RTL

Gerard Joling zat gisteren in de talkshow van Humberto Tan om zijn EK-liedje te promoten. Hij deelde en passant een compliment uit aan een andere studiogast: Sander Lantinga. De Radio 538-dj verzorgde tijdens het afgelopen Songfestival samen met Cornald Maas het commentaar.

Gerard haalt uit naar Cornald

Sander was top en Cornald was flop, vindt Gerard. “Jij ging er echt fantastisch doorheen. Ik was elke avond bij Beau en moest alles bekijken, dat was enig. Jij was echt humor. Die Cornald is natuurlijk een hartstikke aardige man, maar die weet alleen alle datums uit zijn hoofd en elk jaar, maar voor de rest heeft hij humor als een oorwurm die man. Maar jij was echt top!”

Daarop liet Sander diplomatiek weten: “Nou, ik vond het fijn om samen te werken en we vulden elkaar goed aan. Het was heerlijk ook om van hem het hele festival te leren en mee te maken. Ik heb echt genoten, ja.”

Cornald boos

Cornald zat zich thuis op de bank te verbijten. Hij besloot direct even op Twitter te kijken of er nog steunuitingen aan zijn adres waren en hij vond er nog eentje ook. Die deelde Cornald vervolgens met zijn eigen volgers.

Het door Cornald geretweette berichtje van Patrick: “Het allerbeste compliment wat Cornald Maas kon krijgen kwam zojuist van Gerard Joling bij Humberto, die zijn humor tijdens het Eurovisie Songfestival helemaal niks vond. Dan weet je dus zeker dat het enorm geestig was en Joling te dom om welke vileine grap dan ook te snappen.”

Twee woorden, tien letters: lange tenen.

Tweet

De bewuste door Cornald geretweette tweet ziet u onderstaand. De uitspraken van Gerard Joling kunt u terugzien bij Humberto (vanaf minuut 43:30).

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u ook dat Cornald Maas eruit gewipt moet worden als Songfestival-commentator?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen