Missie geslaagd: André Hazes jr. haalt álle media met nieuwe column

André Hazes jr. kan in zijn handjes wrijven. De op aandacht beluste zanger heeft vandaag zo’n beetje álle media gehaald met zijn eerste column voor het tijdschrift Veronica Superguide.

Sarah van Soelen en Monique Westenberg © RTL Boulevard

Het is voor André Hazes jr. buitengewoon belangrijk om voortdurend in het middelpunt van de belangstelling te staan. Als er twee dagen niet over hem is geschreven, dan stapt hij in paniek met zijn hele nieuwe schoonfamilie in de auto om op te duiken bij een of ander pr-moment. Of plaatst hij wat op Instagram. Of schrijft hij dus een heuse column.

Hazes geweigerd

Veronica Magazine is vorige week door de wasstraat gegaan en heet sindsdien Veronica Superguide. Eén van de nieuwe boegbeelden van het blad is André Hazes jr., die momenteel in een diepe imagocrisis zit. Met zijn maandelijkse column weet hij zich verzekerd van een behoorlijke portie media-aandacht.

In zijn eerste column onthult André dat hij en zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen aanvankelijk een huurappartement wilden betrekken, maar dat ze geweigerd werden door de huurcommissie. “Ze hadden geen zin in fans voor de deur.”

André voedt de media

Het nieuwtje is, precies zoals André bedoeld had, door álle showmedia opgepikt. Van het ANP tot De Telegraaf, van Shownieuws tot NU.nl en van het AD tot de Vlaamse media. Het is voor de argeloze nieuwsconsument onmogelijk om om het gekwijlebal van de Hazes-familie heen te lezen. Eigenlijk heeft alleen de NOS het nog niet opgepikt.

Het is maar de vraag of André er wel verstandig aan doet om nóg meer op te duiken in de media nu er al een complete overkill is. We krijgen hem gedurende het EK ook overal te zien als het nieuwe boegbeeld van Kruidvat. Ook daar is alweer enorm veel kritiek op.

Hilligersberg

Terug naar de huurwoning: omdat niemand Hazes wilde hebben, heeft hij maar een appartement gekócht. Met behulp van zijn nieuwe schoonvader. “De vader van Sarah stelde voor om samen iets te kopen, de hypotheek fiftyfifty.”

André gaat in de Rotterdamse proletenwijk Hillegersberg wonen. “Als jochie droomde ik ervan in een chique wijk te wonen. Wat zullen ze er opschrikken als onze verhuiswagen komt aanrijden en die volkszanger en het meisje met de zogenaamde opgespoten lippen uitstappen, haha!”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen