Rob Goossens wekt ergernis op met Hazes-bewering: ‘Wat weet hij?!’

Rob Goossens wekt behoorlijk wat ergernis op met zijn insinuatie dat André Hazes jr. zijn nieuwe column niet zélf zou schrijven. “Wat weet hij ervan?!”, roept Guido den Aantrekker geërgerd.

Rob Goossens en André Hazes jr. © RTL Boulevard

Het is volgens Rob Goossens, de tv-kenner van De Telegraaf en RTL Boulevard, vrij evident dat André Hazes jr. zijn nieuwe column voor Veronica Superguide niet zélf schrijft. Hij heeft het idee dat die geschreven wordt door Guido den Aantrekker, die niet alleen creatief directeur van het tijdschrift is, maar ook goed bevriend met André.

‘Wat weet hij ervan?!’

Wilfred Genee confronteert Guido ermee in zijn programma The Friday Move op BNR Nieuwsradio. “André Hazes heeft niet de column geschreven in Veronica Superguide, las ik. Dat zijn niet mijn woorden. Onder andere Rob Goossens riep dat volgens mij.”

Guido geërgerd: “Dat kunnen zij allemaal wel roepen, maar wat weten zij ervan? Rob Goossens heeft dat op Twitter gezet en ik heb ook gereageerd. Hij dacht zelfs dat ik die column geschreven had. Nou, ik wou dat ik er de tijd voor had. Je weet hoe druk mijn job is. Dat is zeker niet zo.”

Zelf geschreven of niet?

Nu ontkent Guido dat híj die column van André heeft geschreven, maar is er dan misschien een collega die Hazesje speelt? “Hij heeft – wat ik ervan weet – de column zelf geschreven”, aldus de bladenmaker.

Hij vervolgt: “Je moet je voorstellen dat er natuurlijk – en dat geldt ook voor de journalisten die bij onze bladen werken – nog altijd even een eindredactie doorheen gaat. Dat is ook logisch. Zelfs de allerbeste journalisten van Nederland worden nog geredigeerd door een eindredacteur.”

Topcolumn

Wilfred cynisch: “Deze jongen kan alles dus eigenlijk?”

Ja, beaamt Guido. Hij vindt het een topcolumn. “Heb je zijn column gelezen? Wat ik nou juist zo leuk aan die column vind is dat hij een beetje in spreektaal geschreven is. Het is zoals hij vertelt en dat zijn de beste columns. Dan blijf je dichtbij jezelf.”

Hazes-fanclub

Wilfred en Guido raakten eerder deze week met elkaar in de clinch op Radio Veronica, omdat Wilfred zich net als de meeste mensen ergert aan André Hazes jr., terwijl Guido goed bevriend is met de geplaagde volkszanger.

“Omdat jij de voorzitter van de Hazes-fanclub bent, moeten we jou een beetje tegengas geven”, merkte Wilfred op.

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen