Rob Goossens suggereert: ‘André Hazes jr. schrijft column niet zelf’

Rob Goossens heeft het idee dat André Hazes jr. zijn columns voor Veronica Superguide niet zelf schrijft, laat hij blijken op Twitter. Werkt de geplaagde volkszanger met een ghostwriter?

Rob Goossens en André Hazes jr. © RTL Boulevard

Veronica Superguide is sinds kort de nieuwe naam van Veronica Magazine. Om het vernieuwde tijdschrift een beetje op de kaart te zetten, is er een buitengewoon veelbesproken columnist gestrikt: André Hazes jr. Hij schrijft voortaan elke maand een stukje voor het entertainmentblad.

Ghostwriter?

De eerste column van André staat in de editie van deze week. Hij onthult daarin dat hij door een bewonerscommissie is afgewezen voor een huurwoning en daar haalde Veronica Superguide álle media mee. Missie geslaagd dus voor de volkszanger, die wordt verweten te kicken op aandacht.

Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard en De Telegraaf, heeft de eerste column van André ook gelezen en heeft er zijn vraagtekens bij. Hij heeft het idee dat de volkszanger het stukje niet zélf heeft geschreven, laat hij blijken in een berichtje op Twitter. In dat geval zou André een zogeheten ghostwriter hebben.

Schrijft Guido de column?

Het zou Rob niet verbazen als de column geschreven is door André’s vertrouweling Guido den Aantrekker, die hoofdredacteur is van Story én creatief directeur van alle zuster-entertainmentbladen bij DPG, waaronder dus Veronica Superguide. Guido kan het buitengewoon goed vinden met André en neemt het ook regelmatig voor hem op in de media.

Rob twittert aan Guido: “En wat lijkt de pen van André Hazes toch op de jouwe! Mocht je ooit met pensioen gaan, dan heb je alvast een droomkandidaat voor de opvolging.”

Guido ontkent

Guido ontkent dat hij de column van André schrijft. “Haha, je kent me als een eerlijk mens, Rob. En hier heb ik geen letter aan bijgedragen. Was bij Dries in Story destijds ook niet nodig. Natuurtalenten 👌.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen