Ladderzatte Wilfred Genee misdraagt zich tegen Eva Jinek

Wilfred Genee heeft zich behoorlijk misdragen tegen Eva Jinek. De presentator van Veronica Inside werd ladderzat toen ze een keer samen op pad waren met John van den Heuvel.

Wilfred Genee en Eva Jinek © SBS, RTL

Wilfred Genee, Eva Jinek en John van den Heuvel zijn in 2015 een keertje met z’n drieën op stap geweest naar het clubhuis van PSV. Het kwam gisteren te sprake op de radio, waar John de co-host was van Wilfred. “We hebben ooit een keer samen staan zingen. Ik heb eerst Hazes staan zingen in het supportershome van PSV”, aldus Wilfred.

Zingende Wilfred

John: “Dat is al not done, want Hazes mag bij PSV niet gedraaid worden.” Wilfred: “Op een gegeven moment komt John ook het podium op en die gaat ineens een ander nummer zingen. Ik sta eerst een beetje mee te doen en vraag opeens: ‘Wat is dit eigenlijk voor nummer?’ ‘Ja, dit is het clublied van PSV.’ Ik zei: ‘Dat kan ik toch helemaal niet meezingen man! Wat is dit nou toch zeg?’ Het was een heel leuke avond.”

Dat beaamt John. “Het was een gezellige avond. Het was met Eva Jinek volgens mij.” Wilfred: “Ja, Eva Jinek was toen mee. We waren met z’n drieën.”

Rare combinatie

Sidekick Niels van Baarlen: “Wat een rare combinatie, hoe komt dat?”

John: “Het was een heel rare combinatie. We waren te gast volgens mij een keer bij haar in het programma en toen heb ik gezegd: ‘Ga een keer mee naar PSV.’ Dat vond ze leuk.”

Op een gegeven moment was Wilfred ladderzat, aldus John. “We reden terug en toen kreeg Wilfred op de achterbank een hele discussie met Eva wie nou de beste talkshowhost van Nederland was. Wilfred ging even tips geven aan Eva hoe ze een goede talkshow moest maken.”

‘Ik kon me niks herinneren’

Wilfred was zó dronken dat hij de dag erna niets meer herinnerde. “Ach ja, het was een goede avond ja. Het was vrij direct geloof ik ook, hè, zei je me later? Ik kon het me niet meer helemaal herinneren.”

John: “Je ging toen Freek Vonk nog om toestemming vragen of Eva mee mocht naar Casablanca.”

Wilfred: “Oh ja, hahaha. Het was zo’n avond.”

John: “Ja, het was een heel bijzondere avond.”

Ordinair misdragen

Sidekick Niels schrikt behoorlijk van het verhaal. “Jezus, je hebt je gewoon echt ordinair misdragen.”

Wilfred: “Het was heel gezellig. Dat was het gewoon. Het was een topavond.”

John: “Hebben jullie daarna nog contact gehad eigenlijk? Eva en jij?”

Wilfred: “Ja, ze is een paar weken erna nog co-host geweest bij BNR. We zijn laatst nog bij Eva geweest! Hoe noemde ze me ook alweer? Een chocoladepuddinkje.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie is een betere talkshowhost?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen