Radio 538 krijgt kritiek op nieuwe vaste gast André Hazes jr.

Radio 538 en de ochtendshow van Frank Dane krijgen flink wat kritiek op het besluit om André Hazes jr. tijdens de komende EK-zomer op te voeren als vaste gast. Honderden luisteraars doen hun beklag.

André Hazes jr. was vrijdagochtend te gast in het programma van zijn goede vriend Frank Dane om uit te huilen over de enorme imagocrisis waarin hij verkeert. Met zijn uitspraken in de radioshow – hij beweerde onder meer dat hij zijn hele leven wel móet etaleren op Instagram vanwege opdringerige paparazzi – zette hij kwaad bloed bij Shownieuws.

André vaste 538-gast

Ook gastheer Frank Dane zette kwaad bloed, maar dan bij zijn eigen 538-luisteraars. De dj kondigde namelijk aan dat André vaste gast gaat worden. De ochtend na élke wedstrijd van het Nederlands elftal zal André naar de studio komen om zijn nieuwe Kruidvat-liedje te zingen en mee te kletsen.

Vanwege zijn imagocrisis houdt André zich voorlopig nog wel even in. “Ik zal je eerlijk zeggen. Ik ben zó ingepraat van: Dré, hou je even in, niet te veel grappen maken, dus ik moet echt goed nadenken nu. Dat vind ik helemaal k*t ook. Ik kan niet wachten op de tijd dat ik gewoon weer alles kan roepen enzo.”

Luisteraars boos

Er zijn op de Facebook- en Instagram-pagina’s van Radio 538 en de 538 Ochtendshow met Frank Dane al zo’n 500 reacties binnengekomen op de nieuwe vaste gast André Hazes jr. en die zijn overwegend negatief. Het maakt behoorlijk wat los onder de luisteraars, want veel andere aankondigingen en fragmenten leveren nog geen 10 reacties op.

Annemarie is teleurgesteld in Frank. “Frank, je bent een super dj, altijd gezellig, spontaan, een goede opvolger van Edwin Evers. Alleen wordt er teveel aandacht besteed aan deze Dre’tje. Iemand die zo met vrouwen omgaat, verdient deze aandacht niet 😢.”

Droeftoeter

Moes vindt het ook niet leuk. “Door deze droeftoeter een podium te geven hebben jullie toch echt de plank misgeslagen. Blokkeer je die kop overal, dan hoor je hem tijdens m’n bakkie.” En Pris: “Alweer Andre Hazes. Bah bah. Heb hem gelijk omgezet naar een andere zender. Kunnen jullie nu echt niemand anders verzinnen!”

Paul begrijpt niet dat Radio 538 zich überhaupt nog met deze zanger wil associëren. “Radio 538… je staat een beetje voor joker als je dit figuur nog serieus neemt. Half Nederland heeft inmiddels de buik wel vol van de familie Hazes.”

Ronald: “Niet naar geluisterd, direct afgezet.” En Dien: “538, kunnen jullie niemand anders krijgen? Nederland is Hazes-moe.”

Hazes bij 538

André Hazes jr. bij Radio 538:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Radio 538 er goed aan doet om André Hazes jr. te bombarderen tot vaste gast?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen