André Hazes jr. zet kwaad bloed bij Shownieuws: ‘Stop dan lekker!’

André Hazes jr. heeft nu ook al kwaad bloed gezet bij zijn vrienden van Shownieuws. Zijn bewering dat hij zo enorm baalt van de media-aandacht en van paparazzi ‘die in bosjes liggen’ stuit op cynisme.

Anouk Smulders, André Hazes jr. en Bart Ettekoven © Shownieuws, YouTube

Bij de lachzakken van Radio 538 heeft André Hazes jr. gisteren eventjes flink zijn hart gelucht. De volkszanger zit in een diepe imagocrisis omdat de mensen hem niet meer kunnen luchten of zien, maar toch blijft hij zichzelf maar opdringen aan het volk. Waarom gaat hij er niet gewoon een halfjaartje tussenuit, vroeg dj Frank Dane zich af.

André ‘hekelt’ paparazzi

Eventjes naar de achtergrond verdwijnen kan volgens André helemaal niet. Op zijn minst even stoppen met die overdosis aan foto’s en filmpjes op Instagram dan? Nee, dat kan ook al niet. André beweert dat hij zijn hele leven wel móet etaleren op social media, omdat hij anders al die vervelende paparazzi achter zich aan krijgt. “Ze racen achter mijn auto aan.

Pardon? Bedoelt hij die paparazzi die hij ook opbelt als hij op vakantie gaat naar Ibiza? En voor wie hij pr-momentjes organiseert door bijvoorbeeld met zijn héle schoonfamilie naar het nieuwe theekraampje van zijn moeder Rachel te gaan? Ah, die paparazzi ja. Nou, nu wordt het zelfs Shownieuws te gortig.

Ongeloofwaardig

Volstrekt ongeloofwaardig, zegt Weekend-baas Bart Ettekoven in Shownieuws. “Als hij niet meer wil dat er fotografen in de bosjes liggen, moet hij stoppen met zijn werk”, zegt hij cynisch. “Zolang hij dat blijft doen, vrees ik voor André dat dat niet lukt. Dat weet hij zelf ook.”

Bart gelooft er geen snars van dat André zo’n moeite heeft met de paparazzi. Het lijkt puur een excuus om zijn grenzeloze narcisme te verhullen. “Hij kent het spel als geen ander. Hij vindt het ook prima volgens mij. Weet je, hij neemt ook regelmatig fotografen mee op vakantie. Een privéfotograaf is ook mee geweest toen ze vorig jaar naar Bonaire gingen. Toen werd het kind zelfs nog uit bed gehaald om samen op de foto te gaan.”

Anouk Smulders kritisch

Anouk Smulders is in Shownieuws bijna nooit op een kritische noot te betrappen, maar zij springt nu in de bres voor haar man Edwin Smulders, de beroemdste paparazzo van Nederland. In een poging de kritiek van zich af te schudden maakt André hem nu zwart door te roepen dat hij en zijn collega’s als maniakken achter hem aan racen.

Bovendien beweert André dat hij zich na zijn meest recente vriendinwissel een week heeft opgesloten in huis uit angst voor paparazzi ‘die allemaal in de bosjes lagen’. “Een week binnenblijven? Ik zou dat helemaal niet doen. Ik bedoel: zodra die foto is gemaakt, is het klaar. Waarom blijf je dan binnen?”

Hypocriet

Het is een beetje hypocriet, vindt Anouk. Ze wijst erop dat André de aandacht zélf opzoekt. “Ik vond in de afgelopen weken een goed voorbeeld dat Rachel haar zaak opende, dat theehuis.”

“Natuurlijk wil je je moeder dan supporten en natuurlijk neem je je vriendin mee en je schoonfamilie (inderdaad heel logisch om overal met je schoonfamilie te leuren, red.). Dat vind ik ook heel leuk, maar je weet dat als je op die manier naar zo’n opening komt dat iedereen er bovenop duikt, want er is nog helemaal geen foto met Sarah en ze hebben hen nog niet kunnen interviewen. Dan gebeurt het daar, ja.”

Lady Di

En wat vindt Anouk van de bewering dat er paparazzi, zoals dus haar eigen man, achter André Hazes jr. aan zouden racen op de snelweg? Is André de Nederlandse Lady Di?

“Er achteraan racen… Laat ik zeggen: ik zie de bonnen niet binnenkomen. Bedoel je dat? Die zie ik niet binnenkomen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen