Lil’ Kleine krijgt opnieuw verbale klap van ex-vrouw Lange Frans

Lil’ Kleine krijgt opnieuw een verbale klap uitgedeeld van Daniëlle van Aalderen, de ex-vrouw van Lange Frans die hem aan zijn contract bij Top Notch heeft geholpen. Het blijft tuig, vindt ze.

Lil' Kleine © RTL

Daniëlle van Aalderen trok aan het begin van Lil’ Kleine’s carrière veel op met de rapper, maar dat is nu voorbij. Ze is volledig op hem afgeknapt. Laatst bevestigde ze dan ook met naam en toenaam dat de rapper een enorme gierigaard is, die andere mensen altijd zijn rekeningen laat betalen.

Tuig van de richel

Nu reageert Daniëlle op het nieuws dat Lil’ Kleine’s peperdure ‘opleiding’ Street Academy onder vuur ligt, omdat ‘cursisten’ hun geld terugeisen. “Ik kan hier om gieren! Wat verwachten deze mensen? Serieus?! Lil’ Kleine die jou zou leren succes te hebben? 😂”, schrijft ze op Instagram.

Het is een gotspe dat mensen denken dat Lil’ Kleine een soort professor is. Het is gewoon tuig, zegt ze. “Wat kan deze jongen iemand in godsnaam leren?! Zonder team van mensen had deze jongen nog steeds oude menses beroofd op straat hè!”

Zwaar overschat

Lil’ Kleine’s succes wordt volgens haar zwaar overschat. “Laten we even realistisch blijven, dat iemand talent heeft om te rappen wilt niet zeggen dat je een ander kan leren succes te hebben!”

“Deze jongen heeft zelf nog veel te leren met al die JA-knikkers en knakenjagers om hem heen, man man man wat een ellende heeft hij toch afgeroepen over zichzelf.”

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen