Humberto Tan verbijstert Peter Pannekoek: ‘Wat ís dit voor vraag?!’

Humberto Tan wist zijn tafelgast Peter Pannekoek gisteren even kortstondig van zijn stuk te brengen met een wel heel expliciete vraag over zijn liefdesleven. “Ben je een ge°le gozer?”, vroeg hij hem.

Peter Pannekoek en Humberto Tan © Humberto

Peter Pannekoek gaat in juni, juli en augustus toeren met een ‘halfjaarconference’ die De Ge°le Gozer Zomertour heet. Die naam is bij toeval ontstaan, vertelde de cabaretier gisteren in de talkshow van Humberto Tan. “Dat was een grap op Insta. Het was bedoeld als geintje dat het zo zou heten en toen stond het op NU.nl. Nu heb ik het maar omarmd.”

‘Ben jij ge°l?’

De kaartjes voor die Ge°le Gozer Zomertour zijn nu te koop en Peter kwam die promoten bij Humberto. De talkshowhost op een gegeven moment: “Jij gaat op tour en ik vind het eigenlijk best wel een goede naam De Ge°le Gozer Tour. Het is een schitterende naam. Ben je een ge°le gozer?”

Die zag Peter even niet aankomen: “Wat een vraag is dit, Humberto! Nou, ik moet zeggen: door de avondklok is er weinig gebeurd. Ik ben jaloers op de s°ksdrift van panda’s. Om Marco Borsato te citeren: ‘Ik zit in een intimiteitsvacuüm’, dus laat ik het zo zeggen: ik heb zin in de zomer. Ik ben blij als iedereen is gevaccineerd.”

Corona of niet?

Hoe bereidt Peter zich voor op zijn tour? “Ik lees alle kranten en verder probeer ik de mooie dingen te spotten. In september krijg je meer overzicht over het jaar. Ik vind het gevaarlijk om nu al te zeggen: ‘Dit is het thema.'”

Het is voor Peter vooral lastig wat hij in zijn cabaretshow gaat doen met corona. “Corona is nu hét ding in ons leven: elke talkshow en elke krant gaat erover, maar het zou best kunnen dat het in november totaal een ver-bedshow is. Dat het er niet meer over gaat. Dat vind ik moeilijk om in te schatten.”

Fragment

Peter bij Humberto:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen