Kruidvat baalt: ‘Negatieve reacties op reclame met André Hazes jr.’

Drogisterijketen Kruidvat heeft negatieve reacties gekregen op de nieuwe reclamecampagne met André Hazes jr. “Natuurlijk zien wij die”, zegt een woordvoerder in een reactie aan het AD.

André Hazes jr. © Kruidvat

André Hazes jr. zit momenteel in een imagocrisis van ongekende proporties. De mensen zijn het helemaal zat dat hij werkelijk óveral opduikt. Nu krijgen we hem ook nog eens de hele EK-zomer te zien, omdat hij de nieuwe ordinaire Oranje-kettinkjes van de Kruidvat promoot. Klanten reageren verbolgen op het nieuwe boegbeeld.

Negatieve reacties

Het AD heeft het Kruidvat om een reactie gevraagd. Daar weten ze inmiddels ook dat de nieuwe campagne is afgeslacht door klanten. “Natuurlijk zien wij de negatieve reacties”, zegt een woordvoerder in de krant.

Er zijn volgens de drogisterijketen gelukkig ook nog een paar positieve reacties. “Vergeet niet dat er ook positieve geluiden zijn. Er zijn genoeg mensen die het voor ons opnemen.”

Het is onduidelijk waar deze positieve geluiden precies te vinden zijn.

Kruidvat stopt niet

Kruidvat heeft vooralsnog besloten om de Hazes-campagne niet te staken. “Voor Kruidvat is de snel dalende populariteit van de zanger geen reden de campagne in te trekken”, meldt het AD.

Volgens de woordvoerster van Kruidvat zijn ze niet bang voor imagoschade. “Hij is wat ons betreft dé volkszanger van Nederland, hij past wat dat betreft helemaal bij het Kruidvat.”

Reclame

De reclame met Hazes:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Doet Kruidvat er beter aan om de Hazes-campagne in te trekken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen