Jandino Asporaat reageert voor het eerst op NPO 1-megaflop

Jandino Asporaat heeft voor het eerst gereageerd op zijn NPO 1-megaflop Dino’s Bezorgservice. Er waren mensen die ‘heel blij’ waren met het programma en voor hen keert het terug, laat hij weten.

Jandino Asporaat © Amy van Leiden

Het ontgaat de bobo’s in de televisiewereld al jaren dat de kijker ab-so-luut geen behoefte heeft aan de herrie van Jandino Asporaat. Hij is een beetje de mannelijke versie van Soundos El Ahmadi: totaal niet grappig, maar toch elke keer op televisie. Als een plaag waar je niet van af komt. Althans, tot een maand geleden.

Historische megaflop

De tv-comeback van Jandino in zijn schijtlollige programma Dino’s Bezorgservice scoorde zó beroerd dat het zelfs de falende top van NPO 1 te gortig werd. Na twee afleveringen met horrorkijkcijfers werd de show van de buis gehaald. En Jandino? Die liet niets van zich horen en was druk bezig om op Instagram de vliegende zakenman uit te hangen.

Gisteren gaf Jandino eindelijk een reactie en wel aan RTL Boulevard. Wat blijkt nou? Jandino is ondanks de keiharde statistieken van Stichting KijkOnderzoek nog stééds in de veronderstelling dat hij mensen blij maakt met zijn verschijning op televisie.

Heel blij

Jandino zit heerlijk met zijn kop in het zand. “Dino’s Bezorgservice komt gewoon terug. Het komt op een andere tijdstip. Ik dacht dat het in juli terug ging komen. Kijk, op de plek waar het zat, daar moet het veel meer kijkcijfers halen.”

“Als dat niet gebeurt, kun je zeggen: oké, dat is niet gebeurd, maar zijn er andere mensen die heel blij zijn geweest met het programma? Ja. Het is een heel mooi, goed programma waarbij je mensen bij elkaar bracht en heel veel mensen hebben daar heel veel plezier aan gehad en that’s it.”

Juli

Het programma gaat in juli dus in de herkansing bij de NPO. Oftewel: het programma wordt ergens weggestopt op een heel erg moeilijk tijdstip, waarschijnlijk op NPO 3.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jandino Asporaat stelt dat er mensen 'heel blij' waren met het programma. Wie bedoelt hij?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen