Henny Huisman vindt dat Boulevard plank misslaat met Rob Goossens

Henny Huisman vindt dat RTL Boulevard de plank volledig misslaat door Rob Goossens op te voeren als tv-deskundige. Hij heeft er geen verstand van en is bovendien een dropl°l, roept hij.

Henny Huisman en Rob Goossens © PowNed, Rob Goossens

Het is inmiddels duidelijk dat Henny Huisman een bloedhekel heeft aan Rob Goossens, die buitengewoon kritisch is over zijn nieuwe biografie. Toen Henny afgelopen weekend op NPO Radio 1 gevraagd werd om een tv-persoonlijkheid te noemen waar hij zich aan ergert, duurde het dan ook een nanoseconde voor hij de naam van Rob eruit floepte.

Dropl°l

Henny geeft voor de camera van Omroep PowNed nog even tekst en uitleg waaróm hij Rob precies zo vervelend vindt. “Er staat een jongen bij Boulevard en die heeft er helemaal geen verstand van. Ik bedoel: die is nu 30. Ik was al vijf jaar bezig toen hij nog geboren moest worden. Wat kan hij nou zeggen over mij? Hou op zeg. Dat vind ik gewoon een dropl°l.”

Hij vindt het in principe helemaal geen probleem als mensen kritiek op hem uiten, maar die kritiek moet dan niet van Rob Goossens komen. “Het maakt wel uit wie het zegt.”

Boos op media

De media doen volgens Henny net alsof hij een soort schandaalboek heeft uitgebracht. “Er wordt gezegd dat het een soort Gordon-boek is, waarin hij met iedereen afrekende, maar dat is het helemaal niet.”

Het hoofdstuk over Marco Borsato wordt compleet uit zijn verband getrokken, meent Henny. “Je moet je voorstellen: twintig jaar geleden werd ik 50 en toen had je een heel verhaal met Marco, maar dat was tóen. Mensen begrijpen dan niet helemaal dat het nu al lang voorbij is. Dan wordt het zo kinderachtig allemaal.”

Niet bij MAX

Tot slot: waarom zien we Henny niet meer op televisie? Waar is zijn doelgroep gebleven? “Er is een hele grote groep en die zal waarschijnlijk bij MAX zitten ofzo.”

Wil Jan Slagter hem niet? “Jawel, maar die vond me dan weer overenthousiast. Hij had gezegd: ‘Die wil te graag.'”

Fragment

Het interview met Henny Huisman:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Rob Goossens een goede toevoeging aan RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen