Henny Huisman zwaar teleurgesteld in Carlo Boszhard: ‘Heel jammer’

Henny Huisman vindt het onbegrijpelijk dat hij niet is gevraagd voor de jury van de Carlo Boszhard-show I Can See Your Voice. De 70-jarige BN’er-basher voelt zich enorm gepasseerd.

Carlo Boszhard en Henny Huisman © RTL, NPO

Het is een gemiste kans dat de nieuwe biografie van Henny Huisman simpelweg ‘Henny’ is genoemd. ‘Miskend’ was een betere titel geweest. Het is de rode draad door zijn carrière: hij voelt zich nooit gezien, nooit gehoord, nooit gewaardeerd. En als je niet biddend op de knieën gaat voor Henny, dan fakkelt hij je jarenlang af in de media.

Henny is boos

De volgende BN’er die de megastatus van Henny niet erkent is Carlo Boszhard. Hij heeft momenteel veel succes op tv met zijn programma I Can See Your Voice, maar Henny vindt dat hij in de jury had moeten zitten. Daar zitten nu sterren als Marieke Elsinga en Edsilia Rombley in. Of, zoals Henny ze vast noemt: Ongeschikt en Ongeschikter.

Van die showtrap hoeft Henny naar eigen zeggen echt niet meer af (ahum), maar: “Er zijn nog genoeg andere leuke dingen. Ze vragen je bijvoorbeeld niet eens in de jury voor een programma. Dat is toch leuk? Nu heb je best een grappig programma met Carlo Boszhard, heel erg leuk.”

‘Ze denken niet aan mij!’

Hij doelt op I Can See Your Voice. “Dan zie je echte zangers en mensen die playbacken, maar die playbacken zo goed dat je denkt: die zullen écht wel zanger zijn. En dan is het geen zanger! Nou, als daar eentje verstand van heeft, ben ik het. Maar ze denken er niet eens aan! Weet je wel, en dan hoor ik: wil je dan zo nodig?”

Henny vindt het krankzinnig dat hij niet is gevraagd voor een plek in de jury van het RTL 4-programma. “Ja, dat zou ik leuk vinden ja, waarom niet?”

Podcast

Het interview waarin Henny bovenstaande uitspraken doet, kunt u terugluisteren in onderstaande podcast van NPO Radio 1’s Nooit Meer Slapen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u blij dat Carlo Boszhard de gevallen tv-ster Henny Huisman uit I Can See Your Voice houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen