Ergernis bij RTL Boulevard: ‘Peter R. de Vries duwt mij in een hoek’

Royaltydiva Justine Marcella vindt het onprettig hoe Peter R. de Vries haar bejegent in RTL Boulevard. Ze voelt zich door hem in een bepaalde hoek gezet. Dat zegt ze in de podcast Bridget & Friends.

Justine Marcella en Peter R. de Vries © RTL Boulevard

Justine Marcella belandde twee weken geleden in een pittige discussie met Peter R. de Vries over het verrassingsbezoek van koning Willem-Alexander aan een Haagse volkswijk. Hij schond daar de coronaregels. “Jij bent de woordvoerster van de koning”, riep de misdaadjournalist op een gegeven moment tegen de royaltykenner.

Zeikende Peter R.

Die aanval heeft Justine veel steunbetuigingen opgeleverd, vertelt ze als het in de podcast Bridget & Friends over Peter R. de Vries gaat. Boulevard-collega Clarice Stenger zegt namelijk op een gegeven moment: “Ik word een beetje een zeikende Peter R. hè, in deze podcast? Ik vind heel veel dingen stom.”

Bridget Maasland: “Misschien ben je dat ook gewoon. Een beetje een zeur.”

Clarice vervolgens met een zeurend Peter R.-achtig stemmetje: “Ja, misschien wel Justine.”

Steunbetuigingen

Daarop doet Justine haar verhaal. “Ik hou heel wijselijk mijn mond nu. Mijn mailbox is volgestroomd met steunbetuigingen over Peter. Dat vind ik dan wel weer grappig.”

Bridget: “Oh, dat moet ik even uitleggen aan de luisteraars. Peter R. de Vries en Justine staan allebei wel eens bij Boulevard. Nou is Peter R. een volhardende republikein, die absoluut niet van het koningshuis houdt. Hij rekent dat eigenlijk met jou af. Daar komt het op neer.”

‘Hij dwingt me in hoek’

Justine: “Ja. Hahaha. Ik ben de woordvoerder van de koning. Ik ben de belichaming van het Koninklijk Huis. Ik heb alleen nog nooit een kerstpakket gehad, dus ik denk dat het wel meevalt dat ik de woordvoerder ben van de koning.”

Ze ergert zich lichtelijk aan haar collega Peter R. “Hij dwingt me altijd in een hoek dat ik altijd het gevoel krijg dat ik niets anders kan dan het opnemen voor de koning.”

Wat ze eraan gaat doen? “De volgende keer ga ik gewoon in de uitzending het Wilhelmus zingen”, grapt ze.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen