André Hazes jr. stelt behoorlijk teleur met slaapverwekkende column

André Hazes jr. stelt behoorlijk teleur met zijn column in de tv-gids Veronica Superguide (tot voor kort Veronica Magazine). Zijn tweede stukje voor het tijdschrift is behoorlijk slaapverwekkend.

André Hazes jr. © William Rutten

Het nieuws dat André Hazes jr. óók nog eens een maandelijkse column gaat schrijven, was vorige maand voor veel mensen de druppel. Zij vroegen zich af of de volkszanger zelf dan écht niet inziet dat er een complete Hazes-moeheid heerst in Nederland. Een maand later is de situatie compleet gewijzigd.

Tergend saai

André heeft de kritiek namelijk éindelijk begrepen en is nu al twee weken op socialmedia-pauze. Het sorteert direct effect: de berichtgeving over André is zeer sterk afgenomen en daaruit blijkt dat hij de media-aandacht voor zijn persoon vrijwel volledig in eigen hand heeft. En één keer per maand een column van André kunnen we dan best hebben.

Waar André met zijn eerste column nog alle media haalde – hij onthulde daarin dat hij was geweigerd voor een huurwoning – is zijn tweede column tergend saai. De volkszanger vertelt aan zijn lezers op welke dag hij precies welke spiergroep traint. Tjongejongejonge.

Borst op maandag

André traint zijn borst en armen op maandag, zijn rug en schouders op dinsdag en zijn benen op woensdag. “En daarna die hele riedel opnieuw.” Wat móeten we in vredesnaam met die informatie?

Verder vertelt André dat hij het zo fijn vindt dat hij weer kan zingen en weer uit eten kan naar restaurants. “Na zo’n dik diner ga ik de volgende ochtend extra diep tijdens de krachttraining.”

Gouden kettingen

Tot slot laat André ook weten dat hij één keer per week opgedoft uit eten gaat met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen. Dan trekken ze allebei wat moois aan. “Ik in pak. Witte blouse eronder, lekker fris, gouden ringen, kettingen en armbanden om, een opvallende riem. Als het glanst en glittert, is het goed.”

Gouden ringen, kettingen, armbanden en een opvallende riem die glanst en glittert. Ah, wat ze in de volksmond ‘bloedordinair’ noemen dus.

Column

De column van André Hazes jr. kunt u lezen op de website van Veronica Superguide.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. die uitlegt op welke dag hij welke spieren traint. Slaapverwekkend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen