Na acht jaar: RTL blaast datingshow Take Me Out nieuw leven in

RTL bevestigt de terugkeer van de datingshow Take Me Out, die acht jaar geleden voor het laatst te zien was op tv. Het programma zal niet op televisie te zien zijn, maar op videodienst Videoland.

Eddy Zoëy © RTL

Take Me Out was van 2009 tot 2013 op televisie. De datingshow was onder leiding van presentator Eddy Zoëy een succes in de vooravond van RTL 5. Elke werkdag werden in het programma single kandidaten aan elkaar gekoppeld. Britt Dekker heeft haar bekendheid te danken aan haar optreden in deze productie.

Take Me Out keert terug

Komend najaar keert Take Me Out dus terug. “Nieuw dit seizoen, de moeders van de vrijgezelle dames hebben het voor het zeggen. Zij mogen in diverse rondes de single heren keuren en bepalen of zij de perfecte match zijn voor hun dochters”, legt producent Blue Circle uit.

Voor het nieuwe seizoen wordt dan ook gezocht naar duo’s die bestaan uit een moeder en een single dochter (tussen de 18 en 35 jaar oud). Uiteraard mogen ook single mannen zich aanmelden.

Presentatie onbekend

Of het nieuwe seizoen van Take Me Out wederom zal worden gepresenteerd door Eddy Zoëy is nog onduidelijk. Ook een exacte startdatum en uitzendtijd zijn nog niet gecommuniceerd.

Eddy was destijds erg verdrietig over het verdwijnen van Take Me Out. “Take Me Out is een heel duur programma en RTL is keihard aan het bezuinigen. Ze proberen met minder geld meer programma’s te maken. Maar als het ooit terugkomt, doe ik zeker weer mee.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Juicht u de terugkeer van Take Me Out toe?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen