André Hazes jr. maakt harde grap over Lil’ Kleine: ‘Is het te heftig?’

André Hazes jr. heeft in het Vlaamse programma De Cooke & Verhulst Show een keiharde grap gemaakt over Lil’ Kleine, die naar verluidt zijn verloofde heeft mishandeld. “Is mijn grap iets te heftig?”

André Hazes jr. © Play4

Het zijn de meest bekritiseerde BN’ers van dit moment: André Hazes jr. en Lil’ Kleine. Nu beginnen ze ook nog onderling naar elkaar uit te halen. André heeft op de Vlaamse televisie namelijk een wel héél pikante grap over de rapper gemaakt. Hij legde daarbij de link tussen Lil’ Kleine en kindermishandeling.

‘Is het te heftig?’

Het gaat in de Vlaamse talkshow op een gegeven moment over de Hazes-documentaireserie. Op één van de beelden zien we hoe een jonge André tandjes aan het wisselen is en daardoor tijdelijk zonder voortanden rondloopt.

Na afloop van het fragment grapt André aan de talkshowtafel: “Ja, toen was ik met Lil’ Kleine op vakantie! Die tanden…”

Het leidt tot enig ongemak in de studio. “Nee, dat was een grapje hoor. Is het te heftig?”

“Nee hoor, dat kunnen we allemaal aan”, luidt het antwoord van de gastheer.

Gazastrook

André neemt geen blad voor de mond. Net als zijn moeder Rachel Hazes overigens, die gisteren de oorlog heeft verklaard aan Angela de Jong. Rachel komt later dit jaar met een spraakmakend boek. “Het komt in september uit, ik denk op de sterfdag van mijn vader. Ik heb echt het gevoel dat dat een soort Gazastrook wordt, dat boek. Dat wordt zó heftig.”

“Ik heb ook tegen haar gezegd: ‘Kom ik erin?’ Toen zei ze: ‘Nee, jij bent een van de weinigen die geen hoofdstuk heeft.’ Ik denk dat zij heel veel dingen van haar af gaat schrijven. Mijn moeder is best wel verbitterd, maar zij is ook wel zo gemaakt door mensen. Ik denk dat zij nu een soort van podium neemt.”

Engelse praktijken

De Hazesjes voelen zich allemaal benadeeld door de media. “Het is heel dubbel. Als je een nieuwe plaat hebt of er iets leuks te melden, dan heb je ze nodig, maar als er iets in je privéleven gebeurt dat niet zo leuk is, dan is het ook logisch dat ze daarover willen schrijven. Dat spelletje besef ik allemaal wel.”

“Ik weet dat het geven en nemen is, alleen het lijkt af en toe alsof we in Engeland leven. Dat je zomaar mag schrijven wat je denkt. Dat vind ik wel heel vermoeiend. Ik heb nu 2,5 maand een nieuwe vriendin en die is in de media al drie keer zwanger geweest. Dat is wel vermoeiend.”

Monique

André kon het ook niet laten om een grapje te maken over zijn geplaagde ex Monique Westenberg. “André, we hebben een kleine verrassing voor u…”, zei de gastheer.

De zanger daarop: “Monique?”

Na wat gelach in de studio merkt hij op: “Nee, ik mag die grapjes maken!”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen