Beau van Erven Dorens diep door het stof: ‘Ik was onfatsoenlijk’

Beau van Erven Dorens gaat diep door het stof nadat hij gisterenavond in zijn talkshow onredelijk was tegen zijn gast Florens van der Spek. De presentator vindt dat hij onfatsoenlijk is geweest.

Beau © Beau

Florens van der Spek, de voorman van Jezus Leeft, werd door de redactie van Beau van Erven Dorens uitgenodigd, maar van gastvrijheid was geen sprake. Deze vrolijke meneer heeft middeleeuwse ideeën, maar ging in de talkshow beleefd de discussie aan. Daarentegen gedroeg Beau zich buitengewoon onbeleefd door plotseling te gaan schreeuwen.

Uit slof geschoten

Achteraf gezien vindt Beau zelf ook dat hij onredelijk is geweest. “Het ging er in de show even hard aan toe… ik schoot uit mijn slof tegen Florens van der Spek (die uit religieuze overwegingen geen vaccin wil hebben), omdat de discussie mijns inziens ontspoorde”, legt de presentator uit.

Beau vindt dat hij het op een volkomen verkeerde manier heeft opgelost. “Na afloop heb ik nogmaals mijn excuses aan hem gemaakt, want iemand zo ruw tot de orde roepen is niet fatsoenlijk.”

Goed gemaakt

Inmiddels zijn de twee heren weer on speaking terms. “We hebben het goed gemaakt en ik heb de Statenbijbel van hem gekregen!”

“Ik zal het even moeten opzoeken, maar daar staat vast ergens in dat gij die de stem verheft de goede woorden niet kan vinden. En zo is het!”

Instagram

Een foto van de heren op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Beau van Erven Dorens vanavond ook nog excuses moet aanbieden op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen