Tino Martin geeft toe: ‘Ik zuip soms zóveel dat ik kilo’s aankom’

Tino Martin ligt de laatste tijd behoorlijk onder vuur vanwege geruchten over drank- en drugsmisbruik. Nu geeft de zanger in Beau Monde toe dat hij af en toe inderdaad flink aan het zuipen is.

Tino Martin © RTL

De 37-jarige Tino gaf op Bevrijdingsdag een verbijsterend slecht optreden. Het was vals, hij stond enorm raar te doen en hij riep allemaal kreten tijdens zijn optreden. ’s Avonds trok Rob Goossens de controversiële conclusie dat de zanger aan de cocaïne zit, wat volgens roddelinsider FawryNotSawry inderdaad waar is. “Hij had ook een flesje wodka bij zich.”

Zuipende Tino

Tino rept in het interview met Beau Monde niet over cocaïnegebruik, maar wel vertelt hij dat er fases zijn waarin hij echt veel te veel zuipt. “Ik kan ontzettend lui zijn, waardoor ik af en toe een paar weken achter elkaar veel te lang op de bank blijf liggen. Dan vreet en zuip ik zoveel dat ik tien kilo aankom.”

Mogelijk zit hij nu in zo’n zuipfase. “Vervolgens ga ik weer trainen en zo wisselt dat elkaar af. Dat is een eeuwige strijd.”

Iets te zelfverzekerd

En hoe zit het dan met die cocaïneroddels? Het is bekend dat gebruikers zich enorm zelfverzekerd voelen. Maar volgens Tino is dat bij hem iets natuurlijks. “Zodra ik in een pak gehesen ben, met mijn haartjes in de gel en mijn gezicht gepoederd, dan – dat mag je best weten – sta ik sterk in mijn schoenen.”

Die zelfverzekerdheid van Tino kent geen grenzen. “Soms voel ik me misschien zelfs iets te zeker, maar dat is nodig om goed te presteren op de bühne. Dat moet, anders straal je zwakte uit. Het publiek ziet dat heel snel. Maar thuis sta ik mezelf niet te verheerlijken als ik voor de spiegel sta.”

Geldverkwisting

Om zich zo zeker te kunnen voelen in zijn mooie pakjes en colbertjes, moet Tino wel flink de portemonnee trekken. “Je wilt niet weten hoeveel ik op jaarbasis investeer in kleding. Ik draag veel jasjes van Corneliani. Die zitten me als gegoten. Spijkerbroeken heb ik graag van Jacob Cohen. En ik heb ook veel van Etro.”

De kleding van Tino is peperduur. “Ik wil niet dat iemand in de zaal hetzelfde jasje draagt als ik. Als je kiest voor een exclusief merk dat slechts gelimiteerd aantallen op de markt brengt, verklein je die kans aanzienlijk.”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen