André Hazes jr. gaat uit zijn plaat: ‘Ooit kom jij de verkeerde tegen!’

André Hazes jr. is helemaal uit zijn plaat gegaan tegen roddelinsider FawryNotSawry, het valse digizusje van Albert Verlinde. André waarschuwt Fawry dat hij ooit nog eens de verkeerde tegen zal komen.

Fawry en André Hazes jr. © Instagram

De populariteit van André staat behoorlijk onder druk vanwege zijn narcistische gedrag en zijn omgang met vrouwen. De volkszanger en zijn familie zijn voer voor de showmedia, die dagelijks meerdere Hazes-nieuwtjes over het volk uitspuwen. Fawry profiteert daar ook van en moedigt het geruzie binnen de Hazes-familie dan ook van harte aan.

Sarah zwanger?

Fawry volgt ook de romance van André met zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen op de voet. Hij mengde zich onlangs in de geruchten over haar eventuele zwangerschap. “Er gingen geruchten dat Sarah van Soelen zwanger zou zijn en ik dacht bij mezelf: dat kán niet waar zijn, die gaan nét met elkaar”, vertelt hij in de YouTube-show de RoddelLoog.

Het zou vreselijk zijn voor Sarah, aangezien we allemaal weten dat ook zij vroeg of laat wordt gedumpt, aldus Fawry. “Natuurlijk gaat alles in de fast train met die mensen, dus ik dacht: dat is gewoon zielig, ook omdat ze binnenkort dan alleenstaande moeder wordt en dat gun je haar ook niet.”

Honderd procent

Sarah bleek uiteindelijk niet zwanger. “Ik heb dus van een insider gehoord die heel dichtbij staat dat ze honderd procent niet zwanger is, dus ik had op mijn Instagram gezet: ‘Jongens, ik heb van een insider gehoord dat Sarah van Soelen niet zwanger is. Ik zou het ook een beetje te snel vinden.’ Dat is letterlijk wat ik heb gezegd.”

Daar sloeg André op aan. Kennelijk volgt hij ook het roddelaccount van FawryNotSawry. “Dat is al algemeen bekend, want hij zit elke dag te loeren, prima. Maar toen had hij me ook een berichtje gestuurd uit het niets.”

Woest berichtje

André liet Sawry het volgende weten in een woest privéberichtje op Instagram: “Ben je nooit bang dat je een verkeerde treft met je aannames en verhalen zomaar verspreiden? Ik pik het wel want het slaat nergens op, maar ooit kom je een verkeerde tegen…”

Fawry is verbaasd. “Zomaar uit het niets!”

Aandachtstrekker

Dat André hierover valt, verbaast Fawry en zijn RoddelLoog-collega René Watzema enorm. René: “Dat is natuurlijk een beetje gek, want hij leeft hiervoor.”

Fawry: “Hij gaat met f*cking fotografen op vakantie, waar heb je het over?”

René: “Dit is gewoon een beetje uitlokken. Moeten we dit zien als een dreigement?”

Fawry: “Een dreigement weet ik niet, maar ik vind het een beetje treurig als je zoiets gaat sturen, ook omdat ik nog nooit iets heel slechts over die twee heb gezegd.”

Nou ja, buiten Fawry’s voorspelling over hun relatie om dan. “Die twee, geloof me: over vier maanden is het sprookje uit. Dat is toch altijd zo bij hem?”

RoddelLoog

De RoddelLoog kunt u onderstaand bekijken:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat André Hazes jr. zich aanstelt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen