SBS 6 werkt aan groots opgezette Najib Amhali Show

SBS 6 werkt aan een groots opgezette personalityshow rondom zijn nieuwe aanwinst Najib Amhali. Het programma moet een beetje op de shows van Jandino Asporaat en Jörgen Raymann gaan lijken.

Najib Amhali © William Rutten

Najib Amhali heeft in maart een driejarig contract getekend bij Talpa Network, waardoor zijn theatershows exclusief bij SBS 6 zullen worden uitgezonden. Daarnaast is hij momenteel ook panellid in de Wendy van Dijk-show Wie van de Drie en wordt er achter de schermen gewerkt aan een ander groot project.

Personalityshow

De komediant zit een eigen personalityshow op SBS 6 wel zitten, onthult hij in de Weekend. “Ik heb ambities om een eigen programma te gaan ontwikkelen, en daar staat SBS 6 voor open.”

Waar kunnen we aan denken? “Wat ik heel leuk zou vinden is een personalityshow zoals Paul de Leeuw, Jörgen Raymann en Jandino Asporaat eerder hebben gedaan, maar dan dus de Najib Amhali Show. We zijn er over aan het praten hoe we dat vorm kunnen gaan geven.”

Typetjes

Najib denkt aan weekendamusement. “Het lijkt me erg leuk om vooral zelf dingen te bedenken, een typetje te spelen, en leuke mensen voor op de bank uit te nodigen.”

Is hij zo verslingerd geraakt aan zijn tv-optredens? “Ik doe nu spelletjesprogramma’s, wat ik ook leuk vind, maar ik zeg zeker niet overal je op. Ik hoef niet zo nodig op tv om op tv te zijn, ik wil wel iets te vertellen hebben. Dus gooi ik mijn ideeën er nu in.”

Bekende mensen

Het zijn niet de voorspelbare BN’ers die Najib graag in zijn show zou willen hebben. “Ik wil mensen die we niet heel vaak zien op tv, maar met wie ik iets heb of voor wie ik respect heb. Dat kunnen bekende mensen zijn, maar ook mensen uit het bedrijfsleven die ik erg waardeer en die mij iets mee kunnen geven of kunnen leren.”

“Of bijvoorbeeld iemand die met een ziekte kampt, maar daar positief mee omgaat. Hoe zou ik met zo’n tegenslag omgaan? Dat vind ik heel inspirerende mensen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u een personalityshow van Najib Amhali zitten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen