Rumag-ster René Watzema haalt heftige grap uit: ‘Ik schrik me dood!’

Rumag-presentator René Watzema heeft tijdens een nabeschouwing van het MTV-programma Ex on the Beach een heftige grap uitgehaald met zijn co-host Fawry Not Sawry. “Wow, wow, wow!”

René Watzema © YouTube

Het verleidingsprogramma Ex on the Beach, een soort Temptation Island, draait om allemaal leeghoofdige jongeren die elkaar moeten verleiden. Tijdens de net zo leeghoofdige nabeschouwing heeft presentator René Watzema een heftige grap uitgehaald, waar men in de studio behoorlijk van schrok.

Arrogant ventje

René doet net alsof hij een woordenwisseling krijgt met studiogast Sander, één van de deelnemers aan Ex on the Beach. “Wie is de grootste agressieveling?”, vraagt hij hem. “Als ik die voorstukjes heb gezien, dat je met die tafel smijt enzo, dan denk ik dat jij het bent. Ook je opkomst als arrogant ventje met tattoos.”

Sander reageert zwaar geprikkeld. “Er is wel een verschil tussen agressief en arrogant.” René: “Ik denk dat je wel heel agressief bent.” Sander: “Je gaat nu weer door? Je gaat nu weer door om mij hier belachelijk te maken in het programma?” René: “Nou, gap, ik heb jou met een tafel zien gooien.”

Glazen karaf

De co-host van René, Fawry Not Sawry (een artiestennaam), en de andere Ex on the Beach-kandidaat in de studio hebben er geen weet van dat dit is ingestudeerd. Ze proberen de boel een beetje te sussen, maar dat helpt allemaal niet echt.

Op een gegeven moment pakt Sander een glazen karaf en smijt die op het hoofd van René. De karaf barst uiteen in duizenden stukjes. René valt vervolgens op de grond met zijn handen op zijn hoofd, terwijl Sander wegloopt.

‘Wow, wow, wow!’

Fawry Not Sawry schrikt zich helemaal een ongeluk. “Wow wow wow wow wow. Dit kun je niet maken gek!”

Al snel onthullen René en Sander dat ze een grap hebben uitgehaald: de glazen karaf was niet van glas, maar van suiker. “What the f*ck! Ik schrik me helemaal dood, hè?”, klinkt het geschrokken.

Fragment

Het bewuste fragment (met de grap om 17:00):

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Big Brother-kandidaten moesten hun duim opsteken voordat er seks zou plaatsvinden. Wordt reality-tv te braaf?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen