Najib Amhali tekent bij Talpa: ‘Ik kom drie jaar lang op SBS 6’

Het is SBS 6 gelukt om cabaretgrootheid Najib Amhali vast te leggen. Zijn voorstellingen zullen de komende drie jaar exclusief te zien zijn op de familiezender van mediamiljardair John de Mol.

Najib Amhali © Wessel de Groot

SBS 6 is trots op het binnenhalen van zo’n grote naam. “De komiek is in de cabaretwereld een begrip. Al ruim 25 jaar maakt hij succesvolle shows en raakt hij alle Nederlanders met zijn humor, muziek en verhalen. Najib is maatschappelijk betrokken en neemt stelling in op het podium”, zegt een woordvoerder.

Najib reageert

Voor Najib is zo’n lucratief contract bij een tv-zender van John de Mol natuurlijk mooi meegenomen nu hij vanwege de coronacrisis helemaal niets verdient. “Ik ben heel enthousiast dat SBS6 de komende jaren mijn theatershows gaat uitzenden”, aldus de komediant.

Hij vervolgt: “Door de coronacrisis moest ik de huidige show ‘Waar Was Ik’ onderbreken, maar zodra het kan treed ik weer in het land op en is de show daarna te zien op SBS6. Dus kom jij niet naar mijn show, dan zie ik je bij je thuis.”

Mooi podium

SBS 6 afficheert zich meer en meer als cabaretzender. Eerder dit jaar zond het station wekenlang cabaret uit: grote namen als Najib scoorden, maar kleinere namen behaalden afschuwelijke kijkcijfers.

Talpa’s tv-directeur Marco Louwerens: “Ik ben heel blij dat wij op SBS6 drie theatershows van Najib mogen uitzenden. Ik hoop natuurlijk dat we spoedig weer met z’n allen naar het theater kunnen, maar met deze registraties en uitzending op SBS6 creëren we hoe dan ook een mooi podium voor geweldig cabaret.”

“Met Najib hebben we een veelzijdige komiek in huis gehaald en we kijken nu al uit naar zijn shows.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen