Rob Goossens wordt gek van Jandino Asporaat: ‘Waar is het broodmes?’

Rob Goossens juicht het enorm toe dat de nieuwe Jandino Asporaat-show Dino’s Bezorgservice al na twee afleveringen van de buis is gehaald door NPO 1. Het is een vreselijke vent, vindt hij.

Rob Goossens en Jandino Asporaat © RTL (l), William Rutten (r)

Het tijdperk Jandino lijkt een beetje over te zijn. Zijn tv-comeback is uitgedraaid op een compléte mislukking: Dino’s Bezorgservice werd na twee weken de nek omgedraaid vanwege slechte kijkcijfers. “Godzijdank heeft het de NPO behaagd om dat programma met onmiddellijke ingang van tv te trekken”, aldus Rob.

Vreselijk kloteprogramma

Dit kon je echt van mijlenver aan zien komen, zegt Rob in de mediapodcast van De Telegraaf. “Hij heeft een vreselijk kloteprogramma gemaakt dat om onbegrijpelijke redenen prime time werd uitgezonden op NPO 1.”

Daphne van Rossum, de presentatrice van die podcast, daarop: “Over plaatsvervangende schaamte gesproken: dat kreeg ik wel een beetje van dat programma. Het is gewoon zó niet grappig en ook wel een beetje beledigend naar de mensen toe.”

Roestig broodmes

Filmjournalist Marco Weijers daarop: “Dat heb ik ook met de films die Jandino maakt. Het moet echt jouw humor zijn en ik moet eerlijk toegeven: het is mijn humor niet.”

Rob blijkt zelfs zelfmoordneigingen te krijgen van Jandino. “Er zijn 600.000 mensen ofzo naar Bon Bini 2 gegaan. Blijkbaar hebben er een hoop mensen plezier aan beleefd, maar echt: ik zou mezelf met een roestig broodmes gaan snijden als ik daar anderhalf uur naar moet kijken. Of als Jandino op televisie is, want dit programma was gewoon nog tien keer erger dan die Bon Bini-films.”

No mercy

Het is al met al maar goed dat de NPO inziet dat de kijker helemaal geen Jandino wil, aldus Daphne. “Het is echt no mercy. Na twee afleveringen: hup, weg ermee.”

Rob: “Dat is ook de enige manier om het te doen. Gewoon de pleister eraf trekken en weer door. Ik vraag me wel een beetje af wat Jandino in vredesnaam nog moet maken, want wat hij voor televisie maakt scoort gewoon niet. Op SBS 6 is hij niet leuk, op RTL 4 is hij ook niet zo leuk en op NPO 1 ook niet. Wat wil je nog met hem?”

Misschien een duoshow met Paul de Leeuw? “Nee, we gaan niet Paul de Leeuw laten verpesten door Jandino Asporaat.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Goossens houdt anderhalf uur Jandino Asporaat niet vol zonder broodmes. Gaat dit te ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen