Moeder Carlo Boszhard is fan van Angela de Jong: ‘Heeft altijd gelijk’

Wil Boszhard, de sympathieke moeder van Carlo Boszhard, is een groot fan van Angela de Jong. De meedogenloze opiniediva van het AD heeft volgens ‘de moeder van’ eigenlijk altijd gelijk.

Carlo en Wil Boszhard © DWDD

De 77-jarige Wil Boszhard volgt de tv-carrière van haar zoon Carlo met veel belangstelling. Sterker nog: een tijdje maakten ze zelfs sámen televisie voor hun item Wil Wil Wel. Als tv-watcher houdt Wil ook de tv-columns van Angela goed in de gaten en die kunnen haar eigen altijd wel bekoren.

Fan van Angela

Wil is fan van Angela. “Ja, die heeft altijd gelijk en ze vindt jou toch ook goed? Ze lachte naar je toen jullie samen in een talkshow zaten, dat heb ik heus wel gezien”, zegt ze in de Televizier-column van Carlo.

Carlo doet in die column zijn uiterste best om wat pittige uitspraken bij zijn moeder te ontlokken, maar daar geeft ze niet aan toe. “Zo wordt de column natuurlijk niks, je wordt zo nooit een Angela de Jong”, roept hij.

Martien Meiland

Eigenlijk wil Wil alleen maar zeggen wie ze wél leuk vindt. Zo is ze, overigens net als Angela, fan van Martien Meiland. “Schrijf maar over Martien Meiland. Die is enig, wat een leuke man. Ik kijk vaak naar zijn programma.”

Ze heeft het dan nadrukkelijk over Chateau Meiland en niet over zijn kijkcijferflop First & Last. “Nee, dat is vrese… eh wacht, dat kan ik niet zeggen. Doe toch maar een ander onderwerp.”

Carlo daarop: “Je moet wel een mening hebben als je een column schrijft, Ma. Kom op!”

Televizier-column

De column van Carlo Boszhard kunt u lezen op de Televizier-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen