Na ruim 300 afleveringen: SBS 6 gaat door met Lang Leve De Liefde

SBS 6 houdt vast aan het succes van de dagelijkse datingshow Lang Leve De Liefde. Er zijn al ruim 300 afleveringen gemaakt en komend najaar volgen er nog veel meer, aldus de zender.

Lang Leve De Liefde © SBS 6

Na vele jaren van tobben heeft SBS 6 eindelijk wat smoel gekregen in de vooravond. De huidige reeks programma’s tussen zes en half negen ’s avonds slaat heel aardig aan. Na de combinatie Hart van Nederland en Shownieuws volgen de quiz 50/50 en de datingshow Lang Leve De Liefde, waarna wordt afgesloten met publiekstrekker Frank Visser.

300 afleveringen

Die vooravond blijft voorlopig hetzelfde bij de zender van John de Mol. “Komend najaar zijn er tal van nieuwe programma’s te ontdekken bij SBS 6 maar één ding verandert niet en dat zijn de twee goed bekeken vaste vooravondprogramma’s Lang Leve de Liefde en 50/50”, zegt een woordvoerster van de zender.

50/50 heeft er al meer dan 250 afleveringen op zitten en Lang Leve De Liefde zelfs al meer dan 300. “SBS 6 wil de trouwe kijkersschare niet teleurstellen, dus is van beide shows een nieuw seizoen besteld en blijven ze ook in het najaar van 2021 onderdeel uitmaken van de vaste vooravondprogrammering van SBS6.”

Veelbesproken datingshow

Lang Leve De Liefde is een veelbesproken datingshow. Gisteren haalde het programma nog het nieuws vanwege een kandidate die haar date afwees omdat hij gevaccineerd is tegen het coronavirus. “In veel huishoudens is het veelbesproken Lang Leve de Liefde inmiddels niet meer weg te denken.”

Dagelijks zijn kijkers getuige van het liefdesexperiment waarbij singles – die elkaar nog nooit ontmoet hebben – direct gaan samenwonen voor minimaal 24 uur tot maximaal vier dagen. De vraag is elke keer weer: lukt het ze om tijdens deze ultieme slow date de liefde te laten opbloeien?

50/50

50/50 wordt afwisselend gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en Winston Gerschtanowitz. In elke aflevering beantwoorden twee kandidaten 50 vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ze hebben per vraag 50 procent kans op het juiste antwoord en verdienen 50 euro per goed antwoord. Wie casht na de 50e vraag zijn pot?

Zowel 50/50 als Lang Leve de Liefde worden geproduceerd door Talpa Entertainment Producties in co-productie met ITV Studios Netherlands.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u de beste vooravondshow van SBS 6?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen