Begrijpelijk: Johan Derksen weigert schijtlollige Maxim Hartman

Johan Derksen heeft een interview met Maxim Hartman voor RTL Boulevard geweigerd, ondanks dat hij daarvoor twee uur in de auto had gezeten naar Grolloo. “Ik vind hem helemaal niet leuk.”

Maxim Hartman en Johan Derksen © RTL Boulevard, SBS 6

RTL Boulevard denkt dat de kijker het leuk vindt dat de verslaggevers van het programma lekker gek doen. Zo wordt Dries Roelvink steevast naar Den Haag gestuurd om allerlei onnozele dingetjes te doen met politici, terwijl Maxim Hartman op pad wordt gestuurd naar BN’ers om zijn ontregelende trucje op te voeren.

Paardenl*l

Maxim werd eind vorige week ook naar Johan Derksen gestuurd om hem te interviewen over zijn nieuwe biografie, maar daar had de voetbalanalist totáál geen zin in. “Ik zie die man op tv en dat vind ik zó’n paardenl*l; daar wil ik niet door geïnterviewd worden”, aldus de voetbalanalist op SBS 6.

Waarom heeft Johan zo’n hekel aan de Boulevard-verslaggever? “Maxim Hartman is heel erg op effectbejag uit en gek doen. Ik vind hem helemaal niet leuk. Ik wil gewoon niet door die man geïnterviewd worden.”

Pleurisboek

Johan wees Maxim persoonlijk af. “Ik heb gezegd: ‘Met jou doe ik het niet.’ Hij zei: ‘Dan ga ik de uitgeverij bellen.’ Hij dacht zeker dat als de uitgeverij mij zou bellen, dat ik in de houding zou springen.”

Oei, pijnlijk voor Maxim. Hij bevestigt de afwijzing aan RTL Boulevard. “Ja, klopt. Ik was helemaal naar Grolloo gereden en ik had dat hele boek van hem uitgelezen. Dat pleurisboek. Nee, het is geen pleurisboek. Het is een hartstikke leuk boek, jazeker.”

Testosteron

Maxim kan de afwijzing niet verkroppen en besluit daarom maar om Johan te beledigen. “Ik was gewoon heel erg geïnteresseerd om over zijn boek te praten, maar dat pakte een beetje verkeerd uit. Hij vindt mij gewoon een paardenl*l. Dat mag hij vinden.”

“Ik vind het op zich wel mooi dat iemand van 72, zo’n oud baasje, nog het laatste restje testosteron uit zijn gerimpelde balletjes weet te wringen omdat hij eigenlijk gewoon bang was om door mij geïnterviewd te worden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen