Marco en Leontine Borsato op Ibiza, hebben geen paparazzi gebeld

Marco en Leontine Borsato zijn in alle stilte naar Ibiza vertrokken en hebben niet net als André Hazes jr. de paparazzi opgebeld. “Maar ook op Ibiza blijf je nooit lang verborgen”, aldus Albert Verlinde.

Marco Borsato © Shownieuws, William Rutten

Na een flinke relatiepauze van meer dan een jaar zijn Marco en Leontine toch weer aan het daten. Kennelijk heeft Marco zijn ex-vrouw ervan kunnen verzekeren dat hij nooit meer met Iris Hond en zijn vermeende andere minnaressen in bed duikt, want ze hebben het weer reuze gezellig met elkaar. Sterker nog: ze zitten nu samen op Ibiza.

Borsato’s op Ibiza

Het nieuws werd gisterenavond laat gebracht door Albert Verlinde in Shownieuws. “Ik kreeg vanochtend informatie binnen waarvan ik echt heel erg blij werd. Ik dacht meteen: nu begrijp ik waarom Marco gisteren zo zat te stuiteren. We wisten al dat Marco en Leontine weer naar elkaar toe aan het drijven zijn en ze voorzichtig aan het kijken zijn hoe leuk het is.”

Albert wordt er helemaal vrolijk van. “Wat heb ik vandaag gehoord? Echt uit eerste hand van iemand die het gezien heeft: ze zijn met z’n tweeën vandaag op Ibiza aangekomen. Ze zijn dus daadwerkelijk met z’n tweeën een paar dagen gewoon lekker naar Ibiza om elkaar nog meer te spreken.”

‘Ik bel mijn fotograaf!’

Weekend-baas Bart Ettekoven, die recht tegenover Albert zat, schrok direct wakker. Hij greep naar zijn telefoon. “Ga je dit meteen op de Weekend-site zetten nu?”, vroeg Albert. Bart: “Nee, ik ben met mijn fotograaf aan het bellen. Die moet tickets gaan boeken!”

Albert: “Ja, dat is de ellende van het verhaal. Zo werkt het. En als ze hier in Nederland hadden afgesproken, waren ze ook gesignaleerd. Ook op Ibiza blijf je nooit lang verborgen.”

Geen Hazesje

De Borsato’s hebben in elk geval geen Hazesje gedaan. André jr. vertrok vorige maand ook naar Ibiza voor een geruchtmakende liefdestrip met zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen. Alles werd van begin tot eind vastgelegd door de paparazzi van Story en Privé. Sterker nog: ze deelden zelfs gezellig dezelfde vlucht.

Het was volgens Bart Ettekoven evident: André heeft de fotografen zélf gebeld. “Ik dacht dat André het wat rustiger aan wilde gaan doen, maar dan begrijp ik eerlijk gezegd niet zo goed wat hij zelf dacht toen hij volgens mij echt wel de fotografen heeft ingelicht.”

Op de cover?

Nu het nieuws is uitgelekt, is de kans overigens groot dat Marco en Leontine volgende week alsnog op de covers van de bladen verschijnen. De Story, Privé en Weekend zullen ongetwijfeld hun best gaan doen om het tweetal te spotten.

Het zal woensdag blijken, dan liggen de nieuwe edities weer in de winkel.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Leontine speelt meer hard to get dan Ineke (de vergevingsgezinde vrouw van Humberto), maar: komen Marco en Leontine uiteindelijk weer samen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen