Dave Roelvink in Tokkie-modus, gooit al zijn troep achteloos op straat

Dave Roelvink schiet weer eens volledig in de Tokkie-modus. De getroebleerde zoon van Dries Roelvink zet kwaad bloed bij zijn buren, omdat hij de hele straat vervuilt met zijn enorme puinzooi.

Dave Roelvink © Instagram

De 27-jarige Dave, die samen met zijn vriendin in verwachting is van hun eerste kind, liet gisterenmiddag op Instagram zien dat zij allerlei nieuwe meubels heeft gekocht. “Ze zeggen dus dat als je vrouw zwanger is dat ze een soort nesteldrang krijgen en dat alles anders moet in het huis, maar ik kan je vertellen: moet je even kijken wat een gek!”

Dave’s vuilnisbelt

Dave liet zijn volgers zien hoe zijn hele woonkamer vol stond met allerlei dozen. Zijn vriendin bleek een aantal pilaren en zes nieuwe eettafelstoelen gekocht te hebben. “Woon ik hier wel?! Wat is dit? Van wie is deze woning!?”, riep hij uit.

Waar iemand met enige beschaving in zijn donder de dozen klein zou snijden en in de papierbak zou gooien, besloot Dave ze onaangetast op de hoek van de straat te pleuren. De kruising van de Amsterdamse Weteringschans met het fietspad naar het uitgaansplein Max Euweplein is daardoor veranderd in één grote vuilnisbelt.

‘Meteen even opvoeden!’

De boze buurtbewoner Roos besloot gisterenavond een foto van de puinhoop te delen op Twitter. “Dave Roelvink”, staat er op het adreslabel. Het blijkt om eetkamerstoelen van Richmond Interiors te gaan. “Appeltje/eitje voor handhaving. Sh*tzooi (wat nu natuurlijk overal heen waait) hoort bij Max Euweplein ##”, schrijft ze erbij.

Pas later komt Roos erachter dat het om een BN’er gaat. “Oh my, ik zie nu dat Dave Roelvink mijn nieuwe buurman is geworden. Meteen maar even opvoeden. Wat zijn ouders niet konden gaat mij lukken, let maar op. 😂”

Boze reacties

Er wordt ontsteld gereageerd op de troep die Dave heeft achtergelaten. “Misschien moet Dave Roelvink maar eens met zijn kont van zijn Breeze Khaki Velvet stoel twv van 440 euro afkomen en die dozen eens netjes deponeren in de papierbak?”, klinkt het.

En een ander: “Verbaast me niks! L*l van het jaar!”

Foto

De foto van Roos:

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen