Marc van der Linden haalt indirect uit naar Patty Brard: ‘Heel erg dom’

RTL Boulevard-bekendheid Marc van der Linden wordt er doodmoe van als mensen beweren dat hij een gastric bypass heeft laten aanleggen. Ook Patty Brard beweerde dat. “Het is een domme opmerking.”

Marc van der Linden © RTL Boulevard

Marc van der Linden doet al sinds jaar en dag uiterst geheimzinnig over hoe hij zoveel gewicht verloren is. Er wordt vaak beweerd dat hij net als Patty Brard een gastric bypass heeft laten aanleggen, maar dat hij zich daarvoor schaamt. Het wordt immers gezien als een ‘zwakke’ oplossing, omdat je in veel gevallen ook gewoon gezond kunt eten en sporten.

Domme opmerking

Eén van die mensen die beweerde dat Marc een gastric bypass heeft laten aanleggen, is Patty. “Marc van der Linden heeft het gedaan”, beweerde ze twee jaar geleden op livetelevisie.

Het stoort Marc enorm dat dat beweerd wordt. “Omdat het een domme opmerking is. Het is niet waar”, zegt hij in de Weekend. “Het was een zwaar traject, maar dat geldt voor iedereen die afvalt. Je moet het zelf doen. Dat is een van de nadelen van zo veel afvallen, dat iedereen vraagt hoe je het deed en in je gezicht beweert dat je liegt.”

Chocoladerepen

Mensen die een gastric bypass hebben laten aanleggen, kunnen nauwelijks nog eten. “Dan wil ik soms zeggen: ‘Wil je even zien hoe ik twee chocoladerepen naar binnen kan werken?’ Dat kan namelijk niet meer na een gastric bypass.”

Maar waarom wil Marc het niet gewoon vertellen? “Omdat mensen dan gaan denken: dat ga ik ook doen. Afvallen is maatwerk. Je moet eerst op zoek gaan naar de reden dat je dik bent. Dat kunnen er wel duizend zijn.”

Vol en dik

Overigens heeft het afvallen Marc zijn relatie gekost. “Hij hield van vol en dik, dunner vond hij me niet mooi. Daar ben ik erg verdrietig van geweest. Toch zou ik het iedereen aanraden om af te vallen als je eraan toe bent. Ik heb weer energie, kan weer stadswandelingen maken en lekker winkelen zonder te hoeven zitten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat Marc van der Linden zijn liefdespartner is kwijtgeraakt door het afvaltraject?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen