John de Mol wil zoon Johnny dagelijkse talkshow geven op SBS 6

John de Mol wil zijn zoon Johnny de Mol een dagelijkse talkshow geven op SBS 6. Ze werken daarvoor samen met Jeroen Pauw, wiens bedrijf TVBV ook de late talkshow Op1 produceert.

John de Mol en Johnny de Mol © William Rutten, Nick van Ormondt

Al vele jaren heeft John de Mol de ambitie om een late talkshow neer te zetten op SBS 6, maar de afgelopen jaren hield hij vast aan de combinatie Hart van Nederland en Shownieuws. Deze zomer gaat hij voor het eerst experimenteren met een daily: Veronica Inside zal twee maanden lang dagelijks uitzenden op de late avond van SBS 6.

Onder supervisie van Pauw

Kennelijk denkt John de Mol erover om na de zomer gewoon door te gaan met een dagelijkse talkshow, maar dan niet met Wilfred Genee aan het roer, maar met zijn zoon Johnny. Het nieuws lekte gisterenavond uit via het AD en werd enkele uren later bevestigd in Shownieuws.

Shownieuws: “Johnny de Mol krijgt mogelijk een dagelijkse talkshow bij SBS 6. De televisiemaker werkt onder supervisie van Jeoren Pauw aan een zogenoemde daily. Een woordvoerster laat weten dat ze op dit moment onderzoeken wat de verschillende mogelijkheden zijn voor een nieuw programma met Johnny.”

Keuze voor 23.00 uur?

Het lijkt erop dat SBS 6 gaat kiezen voor het uitzendtijdstip 23.00 uur. Dat is ook het tijdstip waarop Wilfred en zijn VI-collega’s deze zomer gaan uitzenden.

Hart van Nederland kan daardoor blijven bestaan. Wat de gevolgen zijn voor Shownieuws is onduidelijk. Deze zomer zal het programma in elk geval om 22.00 uur te zien zijn.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wordt Johnny de Mol een hit op de late avond van SBS 6?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen