Henk Krol baalt enorm: ‘Geen hond wil mijn televisiesoap hebben’

Het lijkt erop dat we na Chateau Meiland voorlopig toch geen spin-off met Henk Krol in de hoofdrol te zien krijgen. Hij heeft begrepen dat er geen hond geïnteresseerd is in zijn soap.

Henk Krol © Ranking the Stars

Nu zijn politieke carrière is geflopt, runt Henk samen met zijn partner een bed and breakfast vlakbij Eindhoven. “Nu we het toch over media hebben… ik ben benaderd door een televisieproductiemaatschappij die een reallifesoap wil opnemen in onze B&B”, onthulde de gevallen politicus vorige maand.

Geen hond wil Krol

De opnames zijn in volle gang, vertelt Henk nu op Radio Veronica. Toch ziet het er niet goed uit. “Ik begrijp dat het productiebureau druk aan het opnemen is en die proberen het kennelijk te slijten, maar er is volgens mij geen hond die het hebben wil.”

Draait de producent nu elke dag bij zijn bed and breakfast? “Nee, nog niet de hele dag, maar af en toe komt er een camera binnen. Vandaag niet, maar morgen zijn ze er weer.”

Marga Bult

Een mogelijk probleem is dat de bed and breakfast van Henk er nogal saai uitziet en lang niet zo mediageniek is als bijvoorbeeld het Franse kasteel van de Meilandjes.

Toch denkt Henk genoeg vermaak te kunnen bieden. Hij wijst ook op zijn bekende contacten. “Marga Bult kwam even kijken met een enorme grote bos bloemen. Ze woont ook in de buurt. Lee Towers heb ik ook aan de telefoon gehad. Er zijn heel veel mensen die interesse getoond hebben.”

Van der Valk

De grote vraag is echter of Henk en zijn bed and breakfast over een jaar überhaupt nog bestaan. Hij krijgt namelijk een nieuwe buurman: een luxueus Van der Valk-hotel.

“Ja, die komt hier in de buurt. Maar dat is een heel andere formule dan wat wij doen. Dit is kleinschaliger, dit heeft maar vijftien kamers, hier heb je rechtstreeks contact met de gasten. De mensen gaan naar Van der Valk omdat je daar juist géén rechtstreeks contact met het personeel wil hebben.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Verkijken RTL en SBS zich? Is Chateau Krol een potentieel kijkcijferkanon?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen