Davina Michelle klinkt als een geit in talkshow Beau

Davina Michelle maakte gisteren in de talkshow Beau een einde aan alle geruchten over haar optreden op het Songfestival. “Ik heb zoveel gezongen de afgelopen dagen, ik klink nu echt als een geit.”

Davina Michelle © Beau

Het is ongelooflijk wat Davina Michelle neerzette in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Ze zong een liedje over water en verpletterde daarmee alle kijkers thuis. Het was zó loepzuiver dat men het er in de ochtendshow van Radio Veronica unaniem over eens was: de zangeres heeft stiekem lopen playbacken.

Geit Michelle

Daar werd Davina gisteren niet naar gevraagd in Beau, maar indirect gaf ze aan dat die geruchten absoluut niet kloppen. Ze was in het programma namelijk zo hees als een geit. “Ik heb zoveel gezongen de afgelopen dagen en dan ook nog naderhand nog zoveel gejuicht. Ik klink ook echt als een geit.”

Gastheer Beau van Erven Dorens: “Je bent hees, dus dat betekent dat je heel veel hebt gezongen. Je hebt flink gerepeteerd neem ik aan?”

Niet geplaybackt

Davina: “Ja, we hebben ongelooflijk veel gerepeteerd. De afgelopen paar weken hebben we het zelf in de studio met mijn eigen team ook nog heel vaak gedaan.”

De zangeres gaf daarmee natuurlijk aan dat ze niet heeft lopen playbacken. “Je stem is een spier. Je moet het de hele tijd blijven doen. Op een gegeven moment krijg je een soort spierherkenning en dan hoef je er minder over na te denken.”

Mierenne*ker

Was ze tevreden na het optreden? “Ik ben altijd een beetje een mierenne*ker als ik het zo mag zeggen. Ik kwam van het podium af en dan kijk ik altijd naar mijn vriend Sebas. Hij zat ook bij de livemix zeg maar, dus wat er op tv te horen is. Die liegt nooit, maar ik zie het ook in zijn ogen. Ik weet het als ik hem aankijk en vraag hoe het ging.”

“Nu zei hij: ‘Het ging zó goed.’ Soms zegt hij ook: ‘Het ging prima’, en dan weet ik dat ik het helemaal verpest heb. Het is natuurlijk heel anders in je oortjes en als je het zelf zingt in de roes van de performance dan dat het daadwerkelijk op televisie.”

Fragment

Davina Michelle bij Beau:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Davina Michelle volgend jaar naar het Eurovisie Songfestival moet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen