Vreselijk: schietpartij Amsterdam komt heel dichtbij voor de BN’ers

De gewelddadige achtervolging in Amsterdam-Noord waarbij meerdere schoten zijn gelost en een van de verdachten om het leven kwam, komt heel erg dichtbij voor de BN’ers. “Bizar!!!”

Gerard Joling en Carlo Boszhard © Beau

Een buit van 50 miljoen euro was de inzet van een nogal explosief middagje in de hoofdstad. Er ontstonden heuse wildwesttaferelen toen de politie er als de kippen bij was op de Amsterdamse Meeuwenlaan. De spectaculaire achtervolging eindigde in de weilanden van Broek in Waterland. En wat zíjn alle BN’ers ervan geschrokken.

Heel dichtbij voor BN’ers

Carlo Boszhard en Gerard Joling buitelden gisteren in het publiek van de talkshow Beau over elkaar heen om te vertellen op welke manier zij er precies bij betrokken waren. “Ja, gek genoeg wilde ik naar de tandarts en dat is op de Meeuwenlaan in Amsterdam-Noord, waar dit allemaal is begonnen. Bij de Dirk van den Broek in de buurt”, aldus Carlo.

Helaas voor Carlo kreeg hij de kans niet om zijn verhaal af te maken, want voor Gerard kwam het allemaal nóg dichterbij. “Mag ik nog iets vreselijks zeggen over dit verschrikkelijke incident?”, begon hij.

Kogel in je keuken

Gerard is bevriend met BN’er Karin Bloemen, die een buurvrouw heeft waarbij daadwerkelijk een kogel door het ruit is gevlogen. Daar treffen we in dit verhaal dus het eerste échte slachtoffer. “Ik had net mijn lieve vriendin Karin Bloemen aan de telefoon. Er is bij haar huis geschoten en het huis van haar buren is geraakt. Het ging dwars door haar raam.”

Zo, dat is niet niks, een kogel in je keuken. Hoe is het met die vrouw? Dat is onbekend, maar, zo zegt Gerard: “Karin is echt totáál van de leg. Ik wil haar bij deze heel veel sterkte wensen. Haar dochter is vandaag ook nog jarig en daar kan ze niet heen. Ze moeten namelijk állemaal binnenblijven voor een speciaal onderzoek, dus dat wou ik even melden.”

‘Wat verschrikkelijk, bizar!’

Het was voor Beau van Erven Dorens ook schrikken dat Karin Bloemen zo is geschrokken. “Wat een verschrikkelijk verhaal is dat!”

Gerard: “Ja, die mensen zijn ongelóóflijk geschrokken! Het was echt het wilde westen. Bizar!”

Beau: “Ja, je kunt je dat toch überhaupt niet voorstellen? Maar dat het ook nog eens vlakbij Karin Bloemen haar huis wordt geschoten!”

Onbekende boer

Ja, en dat dus niet alleen, want Carlo wilde naar de tandarts en Gerard is dus bevriend met Karin. Hebben we nu alle getroffen BN’ers gehad? Nee, Evert Santegoeds duikelde er in Shownieuws nog één op. “Eventjes, het was ook nog een weiland waar boer Geert-Jan ehhh vlakbij… Ken je Geert-Jan nog van Boer Zoekt Vrouw?”

Nee, die kende niemand in de studio. Evert: “Ja, want we hebben aangekondigd dat er nog een bekende Nederlander bij betrokken was. Of het echt zijn weiland was is nog niet bevestigd, maar het was wel bij zijn huis. Dus die krijgt er ook het een en ander van mee.”

Tooske Ragas: “Helemaal geschrokken allemaal!”

Nou, inderdaad. Kan iemand al die BN’ers een kalmerend voetenbadje sturen?

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Met wie leeft u het meest mee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen